Κατευθείαν στα βαθιά ρίχτηκε η Selena Gomez από την πρώτη ημέρα λήψεων για το καινούριο εγχείρημα του Woody Allen στη μεγάλη οθόνη.

Τα γυρίσματα για τη νέα κινηματογραφική ταινία του Woody Allen με πρωταγωνίστρια τη Selena Gomez ξεκίνησαν τη Δευτέρα (11/09) στη Νέα Υόρκη.

Μετά από ένα θερμό χαιρετισμό με τον συμπρωταγωνιστή της Timothée Chalamet, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός μαγνητοσκόπησαν κατευθείαν μία σκηνή όπου έπρεπε να φιληθούν στο μπροστινό κάθισμα μιας BMW. Ο Woody Allen στεκόταν επάνω από το δίδυμο και τους έδινε σκηνοθετικές οδηγίες, πριν αρχίσουν να τραβούν οι κάμερες.

Στη συνέχεια, η Selena Gomez ακούμπησε το μάγουλο του ανερχόμενου αστέρα Timothée Chalamet και τον τράβηξε για τον φιλήσει, προτού χαλαρώσει με ένα πλατύ χαμόγελο.

Η 25χρονη pop star φαινόταν αναμφίβολα ενθουσιασμένη που είναι μέρος του τελευταίου έργου του βετεράνου σκηνοθέτη, χαμογελώντας με χαρά όσο τον άκουγε με προσοχή.

Ο 81χρονος Αμερικανός, ο οποίος διαθέτει τέσσερα βραβεία Όσκαρ στη συλλογή του, φημίζεται για το κλίμα μυστικοπάθειας που δημιουργεί για κάθε εγχείρημά του. Συνεπώς λίγες πληροφορίες είναι γνωστές για τη νέα κινηματογραφική ταινία του, πέρα από κεντρική τριάδα των πρωταγωνιστών.

Μαζί με τη Selena Gomez και τον 21χρονη Timothée Chalamet στο άτιτλο έως τώρα φιλμ θα εμφανιστεί και η 19χρονη Elle Fanning.

Η επιλογή του καστ των ηθοποιών δείχνει τη νεανική κατεύθυνση του έργου, το οποίο ακολουθεί για τον Woody Allen το «Café Society» και το επερχόμενο «Wonder Wheel», αμφότερα σε παραγωγή με τη συνεργασία της Amazon.

Δείτε επίσης: Η Selena Gomez θα πρωταγωνιστήσει
στη νέα κινηματογραφική ταινία του Woody Allen

Selena Gomez - InStyle - September 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας