Η Selena Gomez απέχει συνειδητοποιημένα από το διαδίκτυο.

Η Selena Gomez έχει ξεκινήσει μία νέα ζωή και δεσμεύεται να παραμείνει μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα, παρόλο που αποτελεί το δημοφιλέστερο χρήστη του Instagram, με πάνω από 142 εκατομμύρια ακολούθους.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε για το νέο τεύχος της αμερικανικής έκδοσης του «ELLE», η 26χρονη τραγουδίστρια αναφέρεται στην απομάκρυνσή της από τον κόσμο του διαδικτύου.

«Δεν είμαι στο διαδίκτυο. Δεν έχω μπει στο ίντερνετ εδώ και μήνες. Δεν έχω τον κωδικό μου για το Instagram. Δεν έχω εφαρμογές στο τηλέφωνό μου, δεν υπάρχουν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών. Έχω το “Peak”, ένα παιχνίδι μυαλού», εκμυστηρεύεται.

Selena Gomez - ELLE USA - Oct 2018 - Hit Channel

Διαβάστε ακόμα:
Η νέα ζωή της Selena Gomez

Σύμφωνα με τη Selena Gomez, ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό, είναι το γεγονός ότι η πραγματικότητα στο διαδίκτυο δεν είναι αληθινή για εκείνη.

«Ξέρω ότι η “φωνή” μου έχει εξέχουσα θέση, αλλά δεν είμαι απρόσεκτη με αυτό. Είμαι επιλεκτική», τονίζει.

«Όσον αφορά την προσωπική ζωή μου, κάποιος με βλέπει να έχω ένα ποτήρι κρασί; Θα μπορούσε να μη με ενδιαφέρει. Δεν προσπαθώ να κρυφτώ. Αυτή είναι η ζωή μου. Ζω με τον τρόπο που θέλω να ζήσω», επισημαίνει η τραγουδίστρια.

«Αλλά πρόκειται για μία συνειδητή προσπάθεια. Αν μπορώ να έχω μία στιγμή να είμαι με τους φίλους μου, θα χρησιμοποιήσω εκείνη την ώρα. Έτσι, δεν έχω καμία από αυτές τις εφαρμογές. Έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας