Η Selena Gomez φοβόταν ότι η καριέρα της θα τελείωνε μετά την κυκλοφορία του «Rare»

-

«Φοβόμουν ότι δεν θα άρεσε σε κανέναν και η καριέρα μου σαν τραγουδίστρια θα τελείωνε».

Η Selena Gomez παραδέχτηκε πως φοβόταν ότι το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Rare» δεν θα είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Dazed, η αστέρα της pop περιέγραψε τις ανησυχίες που είχε για το καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα της, το οποίο περίμεναν με τεράστια αγωνία όλοι οι θαυμαστές της.

Μιλώντας για το πιο τρομακτικό κομμάτι της κυκλοφορίας του «Rare», τέσσερα χρόνια με το τελευταίο άλμπουμ της – το «Revival», η Selena Gomez εξομολογήθηκε: «Φοβόμουν ότι δεν θα άρεσε σε κανέναν και η καριέρα μου σαν τραγουδίστρια θα τελείωνε».

«Πραγματικά το σκέφτηκα αυτό», υπογράμμισε.

«Δούλεψα τόσο, τόσο σκληρά για αυτό το άλμπουμ. Θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και να σημείωνε απόλυτη αποτυχία. Στη συνέχεια σκέφτεσαι: “Πού πας μετά από δω”. Αμφισβητούσα τα πάντα επειδή αμφισβητούσα τον εαυτό μου και κατέληγα εκεί, σε ένα φαύλο κύκλο», ανέφερε η Selena Gomez.

Παρά τις αμφιβολίες που είχε η pop star, το ντεμπούτο του «Rare» στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Το νέο άλμπουμ της κυριάρχησε στην κορυφή των charts σε πλήθος χωρών, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία και άλλες, ενώ βρέθηκε στο Top 10 των πωλήσεων σε 28 χώρες του πλανήτη.

«Είμαι χαρούμενη που τα πηγαίνει καλά. Έκανα ό,τι μπορούσα για να το κάνω όσο το δυνατόν πιο προσωπικό και αληθινό», σχολίασε η Selena Gomez για το «Rare».

View this post on Instagram

bye

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Αφήστε το σχόλιό σας