Η Selena Gomez φοβάται ότι θα μείνει για πάντα μόνη

-

«Ξέρω ότι υπάρχει κάποιος για όλους.»

Η Selena Gomez εξήγησε το μήνυμα που κρύβεται πίσω από το ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ της «Rare», αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν στιγμές που σκέφτεται ότι δεν θα βρει ξανά τον έρωτα.

Η 27χρονη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο νεότερο βίντεο της σειράς «Verified» του Genius, στην οποία διάφοροι καλλιτέχνες μιλούν για τη σημασία των τραγουδιών τους.

Σύμφωνα με τη Selena Gomez, το «Rare» αναφέρεται στην αξία που πρέπει να κατανοήσει ότι έχει ένας άνθρωπος όταν είναι σε μία τοξική σχέση.

Η pop star, η οποία απασχόλησε στο παρελθόν με τις σχέσεις της με τον Justin Bieber και τον The Weeknd, παραδέχθηκε ότι μερικές φορές φοβάται πως θα μείνει μόνη για μεγάλο διάστημα.

«Μερικές μέρες όταν ξυπνάω και είμαι απογοητευμένη, σκέφτομαι ότι θα είμαι μόνη για πάντα. Όμως μετά από 15 λεπτά φεύγει και λέω στον εαυτό μου: “Ξέρω ότι υπάρχει κάποιος για όλους”», είπε.

View this post on Instagram

R.A.R.E @iheartradio

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Η Selena Gomez πρόσθεσε ότι το «Rare» αντιπροσωπεύει μία πτυχή της ζωής της την οποία επεξεργάζεται συνεχώς.

«Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση είναι μία συνεχή μάχη για εμένα. Βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, όμως θα είναι πάντα κάτι το οποίο θα δουλεύω. Νομίζω ότι είμαι πιο ανοιχτή από ποτέ για αυτό το θέμα, στην πραγματικότητα το αξίζω και έχω το δικαίωμα να το διεκδικήσω, έχω το δικαίωμα να κυκλοφορήσω πράγματα που θέλω να κυκλοφορήσω και να μιλήσω για πράγματα για τα οποία θέλω να μιλήσω», ανέφερε.

Η Selena Gomez υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό για εκείνη να είναι σαφές το μήνυμα της, κάνοντάς το λιγότερο απαιτητικό και περισσότερο σχετικό με την ανακάλυψη της αξίας μας.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που το λέω πραγματικά και αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να ακουστώ σαν σκύλα», σημείωσε.

«Δεν ήθελα να λέω “αξίζω τα πάντα και δεν μπορείς να με έχεις μέχρι να αποκτήσω αυτό, αυτό κι αυτό”… Ήξερα ότι δεν ήταν αυτό το ζήτημα. Αυτό που πιστεύω πως είναι τόσο σημαντικό σε αυτό το ρεφρέν είναι να αναγνωρίσεις ότι: “Δεν τα έχω όλα. Δεν λέω ότι είμαι τέλεια, όμως γνωρίζω ότι είμαι ξεχωριστή”. Νομίζω ότι αυτή είναι μία ταπεινή προσέγγιση λέγοντας: “Γιατί δεν βλέπεις ότι είμαι διαφορετική;”», εξήγησε για το «Rare».

View this post on Instagram

Well..

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Χωρίς να κατονομάζει, η Selena Gomez παραδέχθηκε ότι έχει βρεθεί σε σχέση όπου ένιωθε ότι ο σύντροφός της την ταπείνωνε μόνο για να αποδείξει ότι η τραγουδίστρια νοιαζόταν για εκείνον.

«Σε συγκεκριμένες σχέσεις έχω ακούσει και έχω βιώσει τα πάντα. Νομίζω ότι το παθαίνουν και οι άντρες και οι γυναίκες, ειδικά οι έφηβοι και οι νέοι άνθρωποι που είναι ερωτευμένοι», εξομολογήθηκε.

«Είναι η ικανοποίηση να πληγώνεις κάποιον επειδή γνωρίζεις ότι νοιάζεται. Να ταπεινώνεις κάποιον επειδή θέλεις να τον κρατήσεις σε ένα επίπεδο. Υπήρξε κάποιος που μου το είπε αυτό παλαιότερα. Να καταπιέζεις τον άλλον ώστε να μη συνειδητοποιήσει ποτέ: “Είμαι αρκετά δυνατός για να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση”», είπε.

Αφήστε το σχόλιό σας