Πριν από λίγε μέρες η Selena Gomez ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την περιοδεία της σε Ασία και Αυστραλία γιατί χρειαζόταν χρόνο για τον εαυτό της. Τώρα οι φήμες την θέλουν άρρωστη και μάλιστα σοβαρά.

Αρχικά μετά την ανακοίνωση για ακύρωση της περιοδείας της, οι πιο πολλοί υπέθεσαν ότι η νεαρή τραγουδίστρια μάλλον θα έμπαινε σε κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης. Όμως σύμφωνα με την Huffighton Post η 21χρονη star πάσχει από σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα, και πιο συγκεκριμένα από λύκο.

Σύμφωνα πάντα με πηγές της εφημερίδας η διάγνωση έγινε πριν 2 χρόνια και η Selena Gomez υπέφερε από εξάψεις, πρήξιμο στο πρόσωπο, εξάντληση, πονοκεφάλους και πόνους στις αρθρώσεις, χαρακτηριστικά συμπτώματα της ασθένειας.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε εξαιτίας της απαιτητικής καριέρας της και τώρα πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα για να φροντίσει τον εαυτό της εάν θέλει να ζήσει μια υγιή ζωή.

Από την μεριά της Selena πάντως δεν έχουμε κάτι που να επιβεβαιώνει τα παραπάνω, ενώ οι εκπρόσωποι της δεν έκαναν κανένα σχόλιο στην ερώτηση εάν πάσχει από την ασθένεια.

Αφήστε το σχόλιό σας