Ταιριαστά τατουάζ απέκτησε η Selena Gomez μαζί με τις φίλες της.

Η Selena Gomez και τρεις φίλες της αποφάσισαν να επισφραγίσουν τις σχέσεις τους αποκτώντας ταιριαστά τατουάζ, προς τιμήν των 26ων γενεθλίων μίας από τις κοπέλες.

Η αστέρας της pop μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη βραδιά με τρεις δημοσιεύσεις που ανάρτησε στο Instagram.

Στη πρώτη σειρά φωτογραφιών, η παρέα απολαμβάνει πίτσα και παγωτό, «Η καλύτερη φίλη μου έγινε 26», έγραψε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Στη δεύτερη ανάρτηση, η Selena Gomez και οι φίλες της έχουν αφεθεί στα χέρι του tattoo artist, με την 26χρονη pop star να εξηγεί το συμβολισμό ο αριθμός «4» που επέλεξαν να κάνουν τατουάζ.

«#4 επειδή αυτές οι γυναίκες έχουν μείνει δίπλα μου για 7 χρόνια (η Ashley Cook για 12 χρόνια). “4” , επειδή είστε η δική μου τετράδα για το υπόλοιπο της ζωής μου», έγραψε.

«Σας αγαπώ κυρίες μου. Με εμπνέετε όλες να είμαι καλύτερη, δυνατότερη, πιο κοντά στο Θεό και ήδη έχουμε ζήσει μαζί την πιο τρελή ιστορία», πρόσθεσε.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Selena Gomez καθησυχάζει τη φίλη της Raquelle Stevens όταν έκανε το δικό της τατουάζ, για την οποία ανέφερε ότι είχε «πραγματική κρίση πανικού», παρά το γεγονός ότι το τατουάζ ήταν «απλώς μία κουκίδα».

Η Selena Gomez αφιέρωσε την τελευταία ανάρτηση στην εορτάζουσα, Courtney Barry.

«Το πραγματικό μου #1. Courtney Barry, είστε μία απίστευτη γυναίκα», υπογράμμισε με μία φωτογραφία όπου οι δύο τους επιδεικνύουν δύο επιπρόσθετα τατουάζ που έκαναν, με τον αριθμό «1».

«Ο τρόπος που χειρίζεσαι τις πιο μπερδεμένες στιγμές της ζωής είναι απερίγραπτος και χαριτωμένος», σχολίασε η pop star.

«Συγκινείσαι από τις πιο μικρές ιστορίες μέχρι από τις πιο σπαρακτικές, θα δώσεις σε κάποιον το άρωμά σου αν σου πει ότι μυρίζεις ωραία, είσαι τρομακτικά ξεκαρδιστική και πάντα παραμένεις σταθερή στην πίστη σου, μία αδελφή που αγαπάει, μία καταπληκτική φίλη και όμορφη κόρη.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας