Σε αντίθεση με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της στο video clip του «Fetish», η Selena Gomez ήταν αρκετά ευδιάθετη όταν τα γυρίσματα σταματούσαν.

Η Selena Gomez μας βάζει στα παρασκήνια του video clip για το «Fetish».

Το «Fetish» είναι το δεύτερο προσωπικό single της νεαρής pop star για φέτος, έχοντας διαδεχθεί «Bad Liar» για να δώσει ένα ακόμη αποτύπωμα από την επόμενη δισκογραφική δουλειά της, για την οποία δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής πότε θα κυκλοφορήσει.

Αναμφισβήτητα, το «Fetish» με τη συνδρομή του Gucci Mane είναι μία δημιουργία που συζητήθηκε σε όλα τα επίπεδα. Η διάθεση της Selena Gomez να πειραματιστεί με την αισθησιακή πλευρά της είχε ως αποτέλεσμα το «πιο σκανδαλώδες» και το «πιο περιπετειώδες» τραγούδι που έχει παρουσιάσει έως τώρα, όπως σχολιάστηκε χαρακτηριστικά.

Όμως το μεγαλύτερο θόρυβο προξένησε το αρκετά… περίεργο έως αλλόκοτο video clip που έδωσε εικόνα στο «Fetish». Οι αυτοκαταστροφικές τάσεις της Selena Gomez, όπου προσπαθεί να κόψει(;) τη γλώσσα της με ένα εργαλείο για βλεφαρίδες, τρώει το κραγιόν της, ένα σαπούνι, ακόμα και ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού ανάμεσα σε πολλές ακαταλαβίστικες -για το θεατή τουλάχιστον- πράξεις, έγιναν αντικείμενο ατέρμονων συζητήσεων.

Βέβαια, για τη σκηνοθέτιδα και εμπνεύστρια του μουσικού video, την 24χρονη Petra Collins, οι ασυνήθιστες σκηνές έχουν νόημα: Αποδομούν τη δαιμονοποίηση των γυναικών όταν εκφράζουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους.

Λίγο μετά την κυκλοφορία video clip, η Selena Gomez μοιράζεται τα παρασκήνια από την οπτικοποίηση του «Fetish». Σε αντίθεση με την… αλλοπρόσαλλη εικόνα που εμφάνισε μπροστά στο φακό, η 25χρονη τραγουδίστρια έδειχνε αρκετά ευδιάθετη όταν τα γυρίσματα σταματούσαν.

Παρακολουθήστε τα παρασκήνια του «Fetish» παρακάτω:

Δείτε επίσης: Η Selena Gomez στο πιο αλλόκοτο
video clip που έχει γυρίσει με το «Fetish»

Selena Gomez ft Gucci Mane - Fetish (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας