Η ψυχική υγεία της Selena Gomez είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Η Selena Gomez έχει πάρει εξιτήριο από την κλινική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «TMZ», η 26χρονη τραγουδίστρια έχει αποχωρήσει από το κέντρο ψυχικής υγείας στο οποίο παρέμεινε επί τέσσερις εβδομάδες, ύστερα από τη «συναισθηματική κατάρρευση» που είχε υποστεί.

Μία πηγή ανέφερε στο «E! News» ότι «η Selena έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα θεραπείας στη Νέα Υόρκη και τα πηγαίνει πολύ καλύτερα».

«Αισθάνεται ανανεωμένη και είναι σε καλύτερη ψυχική κατάσταση», προσθέτει, ωστόσο  «θα εξακολουθεί να επισκέπτεται επαγγελματίες, καθώς η μάχη για την υγεία της είναι συνεχόμενη.»

Η Αμερικανίδα pop star «θέλει να ξεκουραστεί για λίγο και δεν είναι έτοιμη να επιστρέψει με όλες τις δυνάμεις της στη δουλειά», κατέληξε η πηγή.

Selena Gomez - Hit Channel

Η Selena Gomez εισήχθη σε κέντρο ψυχικής υγείας στις αρχές του Οκτωβρίου.

Αφορμή ήταν μία κρίση πανικού που υπέστη όταν νοσηλεύθηκε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο μέσα σε λίγες ημέρες, εξαιτίας του ανησυχητικά χαμηλού αριθμού λευκών αιμοσφαιρίων που διέθετε, μία από τις πολλαπλές επιπλοκές που αντιμετώπισε από τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη το καλοκαίρι του 2017.

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη του προγράμματος, μία άλλη πηγή μετέφερε στο «Page Six» ότι ο πρώην σύντροφος της Selena Gomez, ο Justin Bieber, ίσως συνέβαλε στην απόφασή της να αναζητήσει θεραπεία.

«Ο αρραβώνας του Justin Bieber (με τη Hailey Baldwin) θα είχε αναμφισβήτητα κάποια επίδραση σε εκείνη», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι αυτή δεν ήταν η μόνη πιθανή αιτία για τη «συναισθηματική κατάρρευση» της τραγουδίστριας.

«Η Selena είχε πολλά στο κεφάλι της, πάρα πολλά», είπε η πηγή. «Και φυσικά, όπως και με οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός, ο αρραβώνας του Justin θα την επηρέαζε. Η Selena έχει επίσης ένα σοβαρό ιατρικό πρόβλημα με το Λύκο και τη μεταμόσχευση, κάτι που είναι πάντα ένας παράγοντας που επιφέρει επιπλοκές.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας