Την άμεση κινητοποίηση της Selena Gomez προκάλεσε η πρόθεση μίας κοπέλας να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Η Selena Gomez έσωσε τη ζωή μίας θαυμάστριάς της που ήθελε να αυτοκτονήσει.

Την προηγούμενη Κυριακή (15/10), μία από τους οπαδούς της νεαρής τραγουδίστριας δημοσίευσε ένα θλιβερό μήνυμα στο Instagram, ενημερώνοντας τους πάντες ότι σκόπευε να τερματίσει τη ζωή της το επόμενο πρωί.

Η ανάρτηση τράβηξε την προσοχή των υπόλοιπων «selenators», όπως αποκαλείται το κοινό της pop star, οι οποίο επεσήμαναν στα σχόλια το λογαριασμό της Selena Gomez, ώστε να τη δει ιδίοις όμμασι. Πράγματι, η 25χρονη Αμερικανίδα «ακολούθησε» στο Instagram τη θαυμάστριά της  που ήθελε να αυτοκτονήσει και της έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα για να τη βοηθήσει.

Τελικά, τα κατάφερε. Η κοπέλα νοσηλεύεται, λαμβάνει επαγγελματική βοήθεια και είναι ασφαλής.

Η αμερικανική ιστοσελίδα «The Blast» δημοσίευσε το προσωπικό μήνυμα που έστειλε η Selena Gomez στην κοπέλα: «Δε με νοιάζει αν με αγαπάς ή με μισείς. Η αυτοκτονία δεν είναι ποτέ η απάντηση. Αν χρειάζεσαι κάποιον να μιλήσεις, σε παρακαλώ στείλε μου μήνυμα. Η οικογένεια και οι φίλοι σου σε αγαπούν, εμπιστεύσου με. Σε αγαπώ», έγραψε.

Selena Gomez - suicidal fan - DM - Hit Channel

Η Selena Gomez είναι ένας από τους παραγωγούς της τηλεοπτικής σειράς «13 Reasons Why», που αφορά την αυτοκτονία ενός νεαρού κοριτσιού και θα προβάλλεται για δεύτερη σεζόν στο Netflix.

Τον Ιούνιο, κατά την πρεμιέρα του σίριαλ, η Selena Gomez μίλησε για την ανάγκη να αντιμετωπιστεί δημόσια το λεπτό θέμα της αυτοχειρίας. H ψυχική υγεία και η πρόληψη των αυτοκτονιών είναι σημαντικό ζήτημα για εκείνη.

«Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα, είτε θέλετε να το δείτε είτε όχι, το περιεχόμενο είναι περίπλοκο. Εκτός από δυσνόητο, μερικές κρίσιμες στιγμές είναι δύσκολο να τις συνοψίσεις και καταλαβαίνω ότι έχουμε κάνει μια σειρά που δεν είναι εύκολη. Ωστόσο, τα σημερινά παιδιά εκτίθενται σε πράγματα που δε θα είχα μάθει ποτέ στην ηλικία των 8 ετών. Ο θείος μου είναι δάσκαλος στην τρίτη τάξη ενός δημοτικού σχολείου και αυτή η νέα γενιά κάνει και λέει πράγματα που δεν θα σκεφτόμουν ποτέ», είχε τονίσει η τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης:
Η Selena Gomez διηγείται την ιστορία της μέσω ντοκιμαντέρ

Selena Gomez - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας