Η Selena Gomez ανακτά τις δυνάμεις της.

Η Selena Gomez θέλει το 2019 να συνεχίσει να εστιάζει στην υγεία της, μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Το 2015, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πάσχει από λύκο και το 2017 υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού.

Το φθινόπωρο, η 26χρονη Αμερικανίδα νοσηλεύτηκε εξαιτίας διάφορων ασθενειών που σχετίζονται με το αυτοάνοσο νόσημα και επίσης μπήκε σε κέντρο θεραπείας δύο φορές για να αντιμετωπίσει το άγχος και την κατάθλιψη, τα οποία είναι συνηθισμένα συμπτώματα του λύκου.

Μια πηγή σχολίασε στο «E! News» ότι η Selena Gomez είχε επιστρέψει στο σπίτι της και ήταν «υγιής και αισθανόταν πολύ πιο ευτυχισμένη». Μια άλλη πηγή δήλωσε ότι ο Gomez είναι «σε πολύ καλύτερη κατάσταση» και ότι συνεχίζει να επικεντρώνεται στην υγεία του.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, οι παπαράτσι την εντόπισαν να φεύγει από ένα στούντιο pilates στο Λος Άντζελες, στο οποίο κάνει ιδιωτικά μαθήματα.

«Αγαπά ότι η θερμότητα καθαρίζει πραγματικά το σώμα της και αισθάνεται πολύ καλύτερα από τότε που άρχισε να πηγαίνει συχνά.»

Η Selena Gomez φαίνεται να είναι ενθουσιασμένη για το νέο έτος.

«Έχει την αίσθηση ότι αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα και έχει αποκτήσει νέες δεξιότητες που θα την βοηθήσουν να βγάλει άκρη στην καθημερινή ζωή. Τα πηγαίνει καλά και αισθάνεται υπέροχα», συνεχίζει η πηγή.

«Ακολουθεί μία απλή καθημερινή ρουτίνα που περιλαμβάνει γυμναστική, είτε πεζοπορία, pilates ή hot yoga, συνεδρίες θεραπείας και να περνά χρόνο με φίλους».

Η Selena Gomez πηγαίνει επίσης στην εκκλησία και περιβάλλει τον εαυτό της με τους σωστούς ανθρώπους.

«Συνεργάζεται με διάφορους επαγγελματίες που τη βοηθούν να είναι θετική και να μένει υγιής. Περνά χρόνο καθημερινά μαζί τους και έχει μία δυνατή ομάδα στήριξης.»

Τις τελευταίες εβδομάδες, η pop star έχει εντοπιστεί με διάφορες φίλες της στη Νότια Καλιφόρνια.

«Η Selena βγαίνει με τις στενές φίλες της που έχει για πολλά χρόνια και απολαμβάνει τις χαλαρές βραδιές στο σπίτι», ανέφερε η πρώτη πηγή. «Η Selena έχει μία εντελώς διαφορετική νοοτροπία σχετικά με τη ζωή τώρα και μαθαίνει καθημερινά από τον καλύτερο life coach και τους ειδικούς με τους οποίους συνεργάζεται. Ακολουθεί πραγματικά ένα διακριτικό τρόπο ζωής.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας