Η Selena Gomez είναι ενοχλημένη με τους στίχους του The Weeknd για εκείνη

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,973ΥποστηρικτέςΚάντε Like
65ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
856ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Η Selena Gomez φέρεται να αμφισβητεί όσα υποστηρίζει ο The Weeknd στους στίχους των νέων τραγουδιών του.

Οι στίχοι του νέου τραγουδιού «Call Out My Name» αποκαλύπτουν εμμέσως πλην σαφώς ότι ο The Weeknd ήταν διατεθειμένος να δωρίσει το νεφρό του στη Selena Gomez, ωστόσο η pop star το αρνείται.

Το ολοκαίνουριο EP «My Dear Melancholy,» του Καναδού καλλιτέχνη δεν προκάλεσε συζήτηση μόνο με την αιφνιδιαστική κυκλοφορία του, στις 30 Μαρτίου, αλλά και με το θεματικό άξονα των στίχων των τραγουδιών, για τους οποίους έχει χυθεί ήδη αρκετό μελάνι.

Ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο του «Call Out My Name» κέντρισε την προσοχή όλων: «Σχεδόν έκοψα ένα κομμάτι του εαυτού μου για τη ζωή σου / Μαντεύω ότι ήμουν άλλο ένα pit stop / Μέχρι να αποφασίσεις / Ξόδεψες το χρόνο μου», αναφέρουν οι στίχοι.

Ο The Weeknd υποστηρίζει πως ήταν έτοιμος να δωρίσει το νεφρό του στη Selena Gomez, όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση το προηγούμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Selena Gomez κινδύνευσε να πεθάνει μετά τη μεταμόσχευση νεφρού

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «ΕΤ», μία πηγή -που φέρεται να είναι καλά πληροφορημένη- διαψεύδει τους ισχυρισμούς του «Starboy».

«Είναι απλώς ένας στίχος και ήξερε ότι θα τραβούσε την προσοχή και ότι οι άνθρωποι θα το ερμήνευαν ακριβώς όπως θέλουν, αλλά ποτέ δε θα δώριζε πραγματικά το νεφρό του στη Selena», λέει. «Σίγουρα, ήταν το αγόρι της εκείνη την εποχή, οπότε ίσως πέρασε το μυαλό του να εξεταστεί αν ήταν συμβατός δότης, το οποίο είναι εξαιρετικά σπάνιο, αλλά αυτό ποτέ δεν έφτασε κοντά στο να συμβεί πραγματικά.»

«Η Selena δε θα του το ζητούσε ποτέ», προσθέτει η πηγή. «Δεν θα ήθελε καν να επιτρέψει στον εαυτό του να το σκεφτεί! Ήταν αρκετά δύσκολο γι’ αυτήν να επιτρέψει σε μία φίλη που έχει σε όλη τη ζωή της να το κάνει, αλλά (να το επιτρέψει) σε ένα νέο αγόρι; Με τίποτα.»

Το ίδιο άτομο ισχυρίζεται ότι η σχέση της Selena Gomez με τον The Weeknd, που διήρκεσε δέκα μήνες, δεν ήταν τόσο σοβαρή.

«Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν ήταν τόσο έντονοι όσο το κάνει να φαίνεται», σχολιάζει. «Ο The Weeknd ήταν πάντα πολύ περισσότερο αφοσιωμένος στην καριέρα του παρά στη σχέση τους. Η Selena βασίστηκε σε φίλους και στην οικογένεια κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον.»

Αφήστε το σχόλιό σας