Τις άσχημες εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη φήμη εξομολογείται η Selena Gomez και οι χαρακτηρισμοί που επιλέγει κεντρίζουν.

Η συνέντευξη που παραχώρησε η Selena Gomez στη νέα έκδοση του περιοδικού «Business of Fashion», το οποίο τη φιλοξενεί στο εξώφυλλό του, δημοσιεύθηκε.

Η 25χρονη τραγουδίστρια ασχολείται με τη «σκοτεινή πλευρά της φήμης» και το πώς έπρεπε να αντιμετωπίσει το ζήτημα από πολύ νεαρή ηλικία, όταν ήταν ακόμα ένα από τα αστέρια της Disney. Κάποτε, όταν ήταν περίπου 15 ή 16 ετών, βρισκόταν στην παραλία και παρατήρησε την ύπαρξη πολλών παπαράτσι, ενήλικες ανδρών, που τη φωτογράφιζαν. «Θυμάμαι ότι ένιωσα βιασμένη», εκμυστηρεύεται και σοκάρει.

Σύμφωνα με τη Selena Gomez, ήταν μια πολύ παράξενη αίσθηση. Βρισκόταν στην παραλία χωρίς να την έχει παρατηρήσει κανείς και ξαφνικά τα φλας άρχισαν να αστράφτουν. «Ένιωσα αρκετά την παραβίαση, δε μου άρεσε και δεν το κατάλαβα. Ήταν πολύ παράξενο επειδή ήμουν κορίτσι και ήταν ενήλικες άνδρες. Δε μου άρεσε αυτό το συναίσθημα», θυμάται.

«Τότε στην τελευταία σεζόν του “Wizards of Waverly Place”, όταν ήμουν πιθανώς 18 χρονών, ήταν η χειρότερη φάση. Δεν ένιωσα ότι αφορούσε την τέχνη μου. Ήταν η τέταρτη σεζόν της εκπομπής και αισθάνθηκα ότι το ξεπερνούσα. Ήθελα κάτι διαφορετικό και προφανώς ερωτεύτηκα για πρώτη φορά (σ.σ. τον Justin Bieber). Υπήρχαν πολλά που γίνονταν και δεν ήξερα τι να κάνω», συμπληρώνει.

Όπως είναι γνωστό, η Selena Gomez προσπαθεί να βελτιώσει την ψυχική υγεία της. Νοσηλεύθηκε πέρυσι για να θεραπεύσει την κατάθλιψη και το άγχος, συνέπειες της διάγνωσης με το αυτοάνοσο νόσημα του λύκου. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που το έκανε. Πριν από χρόνια, είχε ακυρώσει μία περιοδεία για να ασχοληθεί με το θέμα.

«Νομίζω ότι αν δεν ήμουν διάσημη θα είχα τα ίδια προβλήματα. Απλά το δικό μου επεκτάθηκε λίγο λόγω της δημόσιας πλευράς», υποστηρίζει.

Selena Gomez - BOF - 2017 cover - Hit Channel

Επιπλέον, η Selena Gomez εξήγησε εν μέρει τη συντηρητική στάση που υιοθέτησε από τα μέσα του περασμένου έτους, με λιγότερες εμφανίσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και μεγαλύτερο έλεγχο του αριθμού των ανθρώπων που έχουν πρόσβαση στη ζωή της.

«Πρέπει να ανακαλύψεις του ανθρώπους που βρίσκονται στον κύκλο σου. Αισθάνομαι σαν να τους γνωρίζω όλους, αλλά δεν έχω φίλους (γέλια). Έχω τρεις καλούς φίλους στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα, αλλά τους ξέρω όλους», λέει η τραγουδίστρια.

«Πάω παντού και πάντα τους μιλάω, “γεια σας παιδιά, πώς είστε;” Είναι υπέροχο να είσαι συνδεδεμένος με τους ανθρώπους, αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχεις όρια. Πρέπει να έχεις αυτούς τους λίγους ανθρώπους που σέβεσαι, που θέλουν το καλύτερο για εσένα και που θέλεις το καλύτερο γι’ αυτούς. Ακούγεται κακό, αλλά είναι σκληρό», καταλήγει η Selena Gomez.

Δείτε επίσης: Η Selena Gomez άρχισε γυρίσματα
για τη νέα κινηματογραφική ταινία του Woody Allen

Selena Gomez - Woody Allen movie - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας