Μετά τη φασαρία που δημιουργήθηκε με την επανασύνδεση του Justin Bieber και τη Selena Gomez, οι δύο τραγουδιστές κρατούν χαμηλούς τόνους.

Η μητέρα του Justin Bieber μιλά ανοιχτά για τη Selena Gomez.

Σε συνέντευξη με το «People» στο περιθώριο μίας εκδήλωσης στο Λος Άντζελες όπου ήταν βασική ομιλήτρια το Σάββατο (09/12), η Pattie Mallette είχε μόνο καλά λόγια για την 25χρονη τραγουδίστρια, που έσμιξε για πρώτη φορά με τον Bieber το 2010.

«Δε γνωρίζω τόσο πολλά για την προσωπική σχέση τους, επειδή [ο Justin] δεν μοιράζεται πολλά, αλλά την αγαπώ», είπε για τη Selena. «Υποστηρίζω οτιδήποτε [κάνει], αν την αγαπά, την αγαπώ και εγώ. Την έχω συναντήσει και έχουμε έναν ξεχωριστό δεσμό, έτσι πιστεύω ότι είναι πολύτιμη. Δεν μπορώ πραγματικά να μιλήσω για τη σχέση τους, αυτό είναι μεταξύ τους.»

Ο Justin Bieber παρευρέθηκε στο δείπνο του «Justice Speaks», ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που στοχεύει να τερματίσει την εμπορία ανθρώπων σε διεθνές επίπεδο, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο. Η παρουσία του 23χρονου Καναδού ήταν μία πράξη υποστήριξης προς τη μητέρα του.

Selena Gomez - Justin Bieber - Hit Channel

«Νομίζω ότι απλά διατηρεί την εστίασή του στο Θεό και πραγματικά προσπαθεί να καταλάβει τι μετράει και τι έχει σημασία», δήλωσε η Pattie Mallette για το γιο της, προσθέτοντας ότι προσπαθεί να βρει ισορροπία στη ζωή του και να μάθει πώς για να αντιμετωπίσει τις συνεχείς πιέσεις από τη δημοσιότητα.

«Νομίζω ότι προσπαθεί να είναι κάπως φυσιολογικός σε έναν τόσο ανώμαλο κόσμο, προσπαθώντας να βρει αυτή την ισορροπία. Αισθάνομαι ότι μεγαλώνει και είμαι πραγματικά υπερήφανη γι’ αυτόν», σχολίασε.

Παρόλο που η Pattie Mallete δεν ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά για το δεσμό του Justin Bieber με τη Selena Gomez, είπε ότι η αγάπη στη ζωή του τον κρατά πιο γειωμένο, ειδικά όταν είναι με κάποια σαν τη Selena, που ενδιαφέρεται βαθιά για εκείνον.

«Νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη σύγχυση μερικές φορές και προσωπεία σε αυτόν τον κόσμο του Χόλιγουντ και έτσι είναι σημαντικό για εμάς να βρούμε εκείνους που πραγματικά νοιάζονται και κολλάμε μαζί τους», τόνισε.

Αφήστε το σχόλιό σας