Μία γεύση από τις ηχογραφήσεις που πραγματοποιεί στο στούντιο δίνει η Selena Gomez στους ακολούθους τους.

Η Selena Gomez μοιράζεται παρασκηνιακό υλικό από την προετοιμασία των νέων τραγουδιών της και του πραγματικά πολυαναμενόμενου άλμπουμ της, το οποίο φέρεται να έχε σχεδόν ολοκληρωθεί.

Τον προηγούμενο Αύγουστο, η Αμερικανίδα pop star είχε δηλώσει ότι είχε τελειώσει τις ηχογραφήσεις για το διάδοχο του πλατινένιου «Revival», το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο το 2015.

Παρ’ όλα αυτά, είχε αναφέρει θα ήθελε να παρουσιάσει τα καινούργια μουσικά δείγματά της όταν θα νιώσει ότι είναι έτοιμη.

Αυτή τη φορά, η Selena Gomez επέλεξε να δώσει μία γεύση από τις ηχογραφήσεις που πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο στο στούντιο, όμως χωρίς να αποκαλύψει κάποιο μουσικό απόσπασμα στους 143 εκατομμύρια χρήστες που την ακολουθούν στο Instagram.

Στο βίντεο που ανάρτησε, η τραγουδίστρια βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο στο στούντιο ηχογράφησης, φορώντας ένα μαύρο φούτερ με τη φωτογραφία της αδικοχαμένης Selena Quintanilla – Perez, η οποία δολοφονήθηκε σε ηλικία 23 ετών, το 1995.

Η επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς η Selena Gomez έχει πάρει το όνομά της από τη «βασίλισσα της tejano μουσικής», η οποία μεσουρανούσε όταν γεννήθηκε η 26χρονη αστέρας της pop.

«Εδώ είναι ο νέος δίσκος μου κατά τη διάρκεια της παραγωγής, lol (ενώ ήμουν άρρωστη)», έγραψε η Gomez στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Αφήστε το σχόλιό σας