Η Selena Gomez ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην Taylor Swift με ένα αξιολάτρευτο μήνυμα

-

Η Taylor Swift είχε γενέθλια και πλήθος διασημοτήτων έσπευσαν να της ευχηθούν με το δικό τους τρόπο.

Η Selena Gomez και η Taylor Swift είναι ευτυχισμένες που βρίσκονται η μία στη ζωή της άλλης.

Η 25χρονη τραγουδίστρια ευχήθηκε στη στενή φίλη της για τα 28α γενέθλιά της με ένα απίστευτα γλυκό μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, εξηγώντας πώς την επηρεάζει.

«Είμαι χαρούμενη που γεννήθηκες. Γράφεις όλες τις σκέψεις που μερικοί δεν είναι σε θέση να διατυπώσουν (ΕΓΩ!) Σε ευχαριστώ που έδωσες μία φωνή σε αυτόν τον κόσμο που είναι αυθεντική και παρέχει έμπνευση. Εύχομαι κάποιοι να γνώριζαν πόσο μεγάλη είναι η καρδιά σου στην πραγματικότητα… Είναι άγρια, τολμηρή και ξέφρενη στο φως. Είμαι χαρούμενη που το προστατεύεις αυτό. Σε αγαπώ», έγραψε η Selena Gomez.

Μάλιστα, το “βίντεο” έχει προβληθεί πάνω από 10,6 εκατομμύρια φορές μέσα σε δώδεκα ώρες!

Αν και το μήνυμα της Selena Gomez είναι ίσως εκείνο που συγκινεί περισσότερο, η Taylor Swift δέχθηκε πολλές ευχές την ημέρα των γενεθλίων της, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.

Η παρουσιάστρια Ellen DeGeneres ανάρτησε στο Twitter ένα βίντεο που έκανε αναδρομή στην πρώτη συνέντευξη της Taylor Swift μαζί της, πριν μερικά χρόνια.

Οι αδελφές HAIM του ομώνυμου συγκροτήματος ευχήθηκαν με χιούμορ στην 28χρονη πλέον αστέρα της pop:

«Χρόνια πολλά Taylor Swift. Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε κάποιον να μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τον περισσότερο emo κατάλογο από το 2003 – 2005», σχολίασαν στην ίδια πλατφόρμα.

“Χαρούμενα, χαρούμενα γενέθλια», έγραψε το μοντέλο Karlie Kloss, δημοσιεύοντας μία παλαιότερη φωτογραφία με την τραγουδίστρια.

Η Taylor Swift είναι η «σταχτοπούτα»
της country που έγινε βασίλισσα της pop

Taylor Swift - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας