Την αγάπη της για το ρόλο που ενσάρκωσε η Jennifen Aniston στη θρυλική σειρά «Τα Φιλαράκια» εξέφρασε η Selena Gomez.

Η Selena Gomez έδωσε συνέντευξη στην Jennifer Aniston, η οποία είχε αναλάβει την παρουσίαση του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής «The Ellen Show».

Αφού η δημοφιλής ηθοποιός υποσχέθηκε στην αστέρα της pop ότι δεν θα τρόμαζε όπως συνηθίζει η Ellen DeGeneres, η Gomez αποκάλυψε τη μεγάλη αγάπη της για τη θρυλική σειρά «Τα Φιλαράκια», στην οποία πρωταγωνιστούσε η Aniston.

«Κατ’ αρχάς, μου κάνετε πλάκα; Η Ρέιτσελ ήταν η ζωή μου!», είπε η Selena Gomez καθώς το κοινό ζητωκραύγαζε.

«Αυτό που με κάνει τόσο χαρούμενη είναι ότι έβλεπα τη σειρά κάθε Πέμπτη βράδυ μαζί με τη μητέρα μου. Έκλαψα όταν ολοκληρώθηκε η τελευταία σεζόν. Με έκανε τόσο χαρούμενη επίσης ότι τώρα οι άνθρωποι της ηλικίας μου και όλοι οι άλλοι είναι κολλημένοι με τη σειρά», συνέχισε.

«Χαίρομαι για σένα και για το show, επειδή είναι εμβληματικό», είπε η τραγουδίστρια απευθυνόμενη στην ηθοποιό.

Η Jennifer Aniston μίλησε αμέσως μετά για τη φιλική σχέση που έχει με τη Selena Gomez και αποκάλυψε ότι η πρώτη τους συνάντηση έλαβε χώρα σε… μία τουαλέτα.

«Κανείς δεν ήξερε ποια ήμουν και εσύ ήσουν στην τουαλέτα φορώντας ένα μαύρο φόρεμα», εξήγησε με ενθουσιασμό η Gomez. «Νομίζω ότι ήμασταν σε κάποια εκδήλωση του Vanity Fair και ότι ήμουν εκεί με τη μητέρα μου. Μπήκες μέσα στην τουαλέτα, σε είδα και η καρδιά μου σταμάτησε… Ήσουν ό,τι ήθελα», περιέγραψε.

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, η Selena Gomez εξέφρασε το θαυμασμό της για την Jennifer Aniston με μία ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram.

«Μία από τις αγαπημένες μου συνεντεύξεις στη ζωή μου με τη βασίλισσα της παιδικής / τωρινής ηλικίας μου», έγραψε.

Στη συνέχεια δημοσίευσε μάλιστα ένα σύντομο βίντεο όπου φορά μία άσπρη μπλούζα με το λογότυπο της σειράς «Τα Φιλαράκια».

Αφήστε το σχόλιό σας