Η Selena Gomez παραχώρησε σε φιλανθρωπική δράση ένα πόσο που υπερβαίνει την αμοιβή της από τη νέα ταινία του Woody Allen, ύστερα από τις κατηγορίες εναντίον του σκηνοθέτη.

Το τελευταίο διάστημα, η βιομηχανία του θεάματος και ειδικότερα του κινηματογράφου έχει συγκλονιστεί από τα σκάνδαλα και τις κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, πυροδοτώντας αναμφίβολα ένα είδος επανάστασης στο χώρο.

Ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν δεχθεί πυρά είναι ο διάσημος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Woody Allen, ο οποίος το 2017 γύρισε την ταινία «Rainy Day in New York» με πρωταγωνιστές τη Selena Gomez και τον Timothée Chalamet.

Η αρνητική δημοσιότητα για τον 82χρονο Αμερικανό έχει αντίκτυπο και στους ηθοποιούς του έργου, οι οποίοι καλούνται να απαντήσουν γιατί αποδέχθηκαν το ρόλο. Η νεαρή pop star έχει κρατήσει στάση σιωπής επί του θέματος, ωστόσο το περιοδικό «People» ισχυρίζεται ότι έμαθε από ένα άτομο που βρίσκεται κοντά της πως πραγματοποίησε ανώνυμα μία μεγάλη δωρεά που υπερέβη το ποσό της αμοιβής της.

Με τον τρόπο αυτό, η Selena Gomez θα εξιλεώσει τον εαυτό της.

Η δωρεά θα γίνει στο όνομα της καμπάνιας «Time’s Up», μία δράση που δίνει φωνή και παρέχει νομική υποστήριξη σε γυναίκες και άνδρες που έχουν τύχει θύματα παρενόχλησης στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Την ημέρα που ανακοινώθηκε η εκστρατεία, η 25χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε την υποστήριξή της στο κίνημα με μία ανάρτηση στο Instagram: «Είναι ώρα να μετατοπίσουμε την ισορροπία στον εργασιακό χώρο από την εκπροσώπηση των λίγων στην εκπροσώπηση όλων μας», είχε γράψει για να συγκεντρώσει 1,2 εκατ. likes.

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, ο συμπρωταγωνιστής της Selena Gomez στην ταινία του Woody Allen, ο 22χρονος Timothée Chalamet αποφάσισε να δημοσιεύσει μια ανοιχτή επιστολή όπου γνωστοποιεί ότι θα παραχωρήσει ολόκληρη την αμοιβή σε τρεις οργανισμούς, στο ίδιο κλίμα με την Gomez, η οποία δε μοιράστηκε δημοσίως την ενέργειά της.

Η Selena Gomez στα γυρίσματα
για τη νέα ταινία του Woody Allen

Selena Gomez - Woody Allen movie - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας