Στις 45 γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο συγκαταλέγεται η Selena Gomez.

Η Selena Gomez φιλοξενείται στο εξώφυλλο του «TIME».

Όπως είχαμε αναφέρει, η 25χρονη τραγουδίστρια συγκαταλέγεται στο αφιέρωμα του διακεκριμένου αμερικανικού περιοδικού για τις 45 πιο πρωτοπόρες γυναίκες στον κόσμο, ανάμεσα σε ονόματα όπως εκείνα της Hillary Clinton, της Oprah Winfrey, της Ellen DeGeneres και της Aretha Franklin.

Το αφιέρωμα ονομάζεται «Firsts» και περιέχει συνεντεύξεις με τις 45 ρηξικέλευθες γυναίκες από ποικίλα πεδία. Το «TIME» κατονομάζει τη Selena Gomez ως «tastemaker», μία έκφραση που μπορεί να μεταφραστεί ελεύθερα ως «δημιουργός προτιμήσεων». Ειδική μνεία γίνεται στο γεγονός ότι είναι ο πρώτος χρήστης του Instagram που ξεπέρασε τα εκατό εκατομμύρια ακολούθων και ο δημοφιλέστερος της πλατφόρμας.

Το «Firsts» παρουσιάστηκε για παρθενική φορά από το «TIME» στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ τον Οκτώβριο θα ακολουθήσει η έκδοση ενός βιβλίου με τα πορτρέτα και τις συνεντεύξεις των 45 πρωτοπόρων γυναικών.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Selena Gomez στο «TIME»:

«Η μητέρα μου έκανε πολύ θέατρο μεγαλώνoντας. Έτσι νομίζω ότι ήταν έμφυτο για εμένα να το κάνω. Μου άρεσε πολύ να είμαι ικανή να κάνω τους ανθρώπους να γελούν και αν κάποιος ήταν λυπημένος, δε μου άρεσε. Πάντα προσπαθούσα να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά, να νιώθουν κάτι. Έτσι, όποτε έβλεπα τη μαμά μου να παίζει, σκεφτόμουν ότι ίσως θα έχω την ευκαιρία να το κάνω μία ημέρα. Θα χρησιμοποιούσα ολόκληρη τη γειτονιά μου ως σκηνή μου», ανακάλεσε στη μνήμη της η pop star για τη σχέση της με την υποκριτική.

«Όταν άρχισα να δουλεύω και ήμουν παιδί, η μητέρα μου ήταν το πρόσωπο στη ζωή μου που βοήθησε να με καθοδηγήσει. Κατάλαβα ότι η υποκριτική ήταν δουλειά, ότι θα διασκέδαζα, ότι θα την απολάμβανα και ότι αν δεν την απολάμβανα πια, τότε θα έπρεπε να σταματήσω να το κάνω. Είχα επίσης το σχολείο να παρακολουθήσει. Αυτή είναι η βάση του πώς μεγάλωσα. Υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να είμαι σαν ενήλικας, αλλά όταν βρισκόμουν στο σετ, ένιωθα ακόμα σαν παιδί», σχολίασε για τα πρώτα βήματά της στο χώρο.

Επιπλέον, η Selena Gomez στέκεται στη διαφορά της εποχής όπου μεγάλωσε με τη σημερινή: «Χαίρομαι που μεγάλωσα τον καιρό που μεγάλωσα. Νομίζω ότι είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι παιδί τώρα, ειδικά με τα κοινωνικά δίκτυα. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν να μεγαλώνω με αυτά. Είναι ήδη δύσκολο να σηκώνεσαι κάθε μέρα και να αισθάνεσαι καλά για τον εαυτό σου χωρίς να βλέπεις τις κυριότερες στιγμές από τη ζωή όλων των άλλων.»

«Γι’ αυτό μου αρέσει να είμαι ευάλωτη με τους οπαδούς μου στα κοινωνικά δίκτυα. Μου αρέσει ότι έχουν δει τα λάθη μου. Προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω ως έναν τρόπο να συνδεθώ μαζί τους. Αυτό είναι ό,τι μπορώ να κάνω. Ελπίζω ότι γνωρίζουν πως δύναμη δε σημαίνει ότι πρέπει να βάζεις ένα προσωπείο. Δύναμη είναι να είσαι ευάλωτος», καταλήγει.

Selena Gomez - Firsts - TIME magazine cover - Hit Channel

Δείτε επίσης: Το «Fetish» της Selena Gomez
αποκτά remix με τη σφραγίδα των Galantis

Selena Gomez - Fetish - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας