Η νέα δισκογραφική δουλειά της Selena Gomez είναι έτοιμη, αλλά επικρατεί προβληματισμός.

Η Selena Gomez δεν είναι σίγουρη για τη «σωστή στιγμή» που πρέπει να κυκλοφορήσει το καινούριο άλμπουμ της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια προετοιμάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά της τα τελευταία δυόμισι χρόνια και ενώ λέγεται ότι ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις για το διάδοχο του «Revival», περιμένει την ιδανικό χρονικό σημεό για να το κυκλοφορήσει τον επόμενο δίσκο της.

«Δεν ξέρω πότε θα είναι η σωστή στιγμή, και πραγματικά το εννοώ αυτό, δεν το λέω για να γίνω μυστηριώδης ή cool», εξηγεί.

Όσο περνάει ο καιρός, η Selena Gomez προχωρά σε αλλαγές στο άλμπουμ και περιμένει να νιώσει την έμπνευση πριν κυκλοφορήσουν τα νέα τραγούδια της.

«Είναι δύσκολο να έχεις φωνή και να βεβαιώσεις ότι το περιεχόμενό σου σημαίνει κάτι», δηλώνει στο «Popsugar».

Η αστέρας της pop δε δίνει απάντηση στις φήμες που υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα ακόμη δείγμα από το καινούριο υλικό της όταν θα διεξαχθούν τα φετινά Billboard Music Awards, το Μάιο.

Τον προηγούμενο Ιούνιο, η τραγουδίστρια επέμενε ότι ήταν δεν ήταν σίγουρη για την κατεύθυνση που θα ακολουθούσε στο νέο δίσκο της, επειδή όλα τα τραγούδια ακούγονται «διαφορετικά».

«Είμαι στο στούντιο εδώ και ένα χρόνο. Έτσι τεχνικά μπορώ να πω ότι έχω ένα άλμπουμ (έτοιμο), αλλά δεν ξέρω πού θέλω να πάω επειδή όλα ακούγονται διαφορετικά.»

Η Selena Gomez σχεδίαζε κάθε από τα τραγούδια να είναι ικανά να αποτελέσουν singles, επειδή δεν ήταν σίγουρη για το πώς θα τα «έδενε» όλα μαζί.

«Δεν το λέω αυτό επειδή ένιωσα ότι είναι συναρπαστικό. Κάθε τραγούδι που σχεδιάζω να είναι single είναι απλώς εντελώς ξεχωριστό το ένα από το άλλο και το αγαπώ αυτό. Έτσι, δεν ξέρω πού πρόκειται να πάει, αλλά μπορώ να πω ότι έχω ένα άλμπουμ, επειδή υπάρχει πολλή μουσική», περιγράφει.

Αφήστε το σχόλιό σας