Η ζωή της Selena Gomez έχει αλλάξει προς το καλύτερο τους τελευταίους μήνες.

Η Selena Gomez μιλά ξανά δημόσια, μετά από καιρό, για την περιπέτεια της υγείας της και τη μεταμόσχευση νεφρού που αναγκάστηκε να κάνει πριν από ένα χρόνο περίπου.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Good Morning America» του ABC και περιέγραψε Πώς έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα του λύκου, αλλά και μετά από τη μεταμόσχευση νεφρού,

«Ειλικρινά, αποσύρθηκα για λίγο κατά κάποιον τρόπο. Απολαμβάνω τη ζωή μου. Δεν σκέφτομαι πραγματικά τίποτα πια που μου προκαλεί άγχος, το οποίο είναι πραγματικά καλό», είπε.

«Δε ζω καν στο Λος Άντζελες πια», ανέφερε η Selena Gomez και συνέχισε: «Δε δίνω προσοχή στην προσπάθεια να αρέσω τόσο πολύ στον κόσμο.»

Η Selena Gomez υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι του 2017, με τη στενή φίλη της ηθοποιό, Francia Rasia, να είναι εκείνη η οποία της δώρισε το πολύτιμο μόσχευμα που της έσωσε τη ζωή.

Η pop star ανακοίνωσε ότι είχε προχωρήσει στη συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση το Σεπτέμβριο του 2017, έχοντας απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα από τη δημοσιότητα.

Το Μάρτιο, η Francia Raisa είχε αποκαλύψει ότι είχε απειληθεί η ζωή της Selena Gomez λίγες ώρες μετά την επέμβαση και ότι χρειάστηκε να μπουν ξανά στο χειρουργείο και οι δύο.

Η συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο της επικείμενης πρεμιέρας της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Hotel Transylvania 3» (Ξενοδοχείο για Τέρατα 3), όπου η Selena Gomez δανείζει τη φωνή της στο χαρακτήρα της «Mavis», την κόρη του «Κόμη Δράκουλα» (Adam Sandler).

 

Αφήστε το σχόλιό σας