Η παραγωγή του «American Idol» επιθυμεί να εντάξει τη Selena Gomez στο πάνελ της κριτικής επιτροπής ενόψει της νέας σεζόν.

Τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται για το νέο κύκλο του αμερικανικού «American Idol», το οποίο πρέπει να συμπληρώσει τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Θα είναι η Selena Gomez ένα από τα μέλη;

Τον προηγούμενο Μάιο, η παραγωγή του talent show πρόσφερε στην Katy Perry το -φημολογούμενο- αστρονομικό ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων (20,9 εκ. ευρώ), προκειμένου να εξασφαλίσει την υπογραφή της, ενώ οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 15 εκατομμύρια δολάρια. Έκτοτε, έχουν προκύψει δυσκολίες στις επαφές για τις δύο εναπομείνασες θέσεις στην επιτροπή, καθότι δαπανήθηκε το ήμισυ του προϋπολογισμού και δεν περισσεύει ικανοποιητικό χρηματικό πόσο για άλλες κορυφαίες προσωπικότητες.

Παρόλο που το pre-casting έχει ξεκινήσει από τα μέσα Αυγούστου, οι οντισιόν των διαγωνιζόμενων μπροστά στους κριτές θα αρχίσουν τον Οκτώβριο. Πολλά ονόματα έχουν «πέσει» τραπέζι, όμως κανένα δεν καταλήγει σε επιτυχή συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό του «ABC».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέφερε μία ανώνυμη πηγή στο «Hollywood Life», η παραγωγή σκέφτεται ότι η Selena Gomez θα ήταν εξαιρετική προσθήκη στο πάνελ της κριτικής επιτροπής του «American Idol», καθότι θα προσελκύσει νεαρότερο κοινό στις τηλεθεάσεις και θα θεωρηθεί «ωραία κριτής».

Οι ιθύνοντες του μουσικού show θα ήθελαν πολύ να συνεργαστούν με την 25χρονη τραγουδίστρια, εξαιτίας της μεγάλης επίδρασης που ασκεί στα κοινωνικά δίκτυα. Η Selena Gomez είναι ο δημοφιλέστερος χρήστης του Instagram και απαριθμεί περισσότερους από 127 εκατομμύρια ακολούθους. Μία διασημότητα όπως αυτή, θα ήταν ιδανική για τη διάδοση του «American Idol».

«(Από το «American Idol») ετοιμάζουν μία πρόταση για εκείνη (για τη Selena Gomez) και ελπίζουν ότι θα την αποδεχθεί και θα πάρει μέρος στην εκπομπή, είναι μεγάλη προσπάθεια όμως θα πάρουν το ρίσκο», προσθέτει η πηγή.

Υπάρχει πράγματι πιθανότητα να συμμετάσχει η Selena Gomez στο «American Idol»; Ύστερα από την ανάρρωση από τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη, η pop star επιστρέφει σταδιακά στη δράση. Έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα κινηματογραφική ταινία του Woody Allen, όπου πρωταγωνιστεί και όλοι αναμένουν το επόμενο δισκογραφικό βήμα της.

Θα ήταν… παράξενο, πάντως, να δούμε τη στενή φίλη της Taylor Swift να κάθεται δίπλα στην άσπονδη εχθρό της, την Katy Perry.

Διαβάστε επίσης:
Η Selena Gomez έχει έτοιμο και το επόμενο (τρίτο) single

Selena Gomez - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας