Ενθουσιώδεις είναι οι περιγραφές σχετικά με το νέο άλμπουμ της Selena Gomez.

Η Selena Gomez κρατά κλειστά τα χαρτιά της για τον καινούριο δίσκο της, όμως οι συνεργάτες της δίνουν πληροφορίες που αφήνουν πολλές υποσχέσεις.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο «EW», ο συνθέτης Justin Tranter, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την pop star στα τραγούδια «Hands To Myself», «Good For You» και «Bad Liar», αναφέρθηκε σε όσα πρέπει να περιμένουμε από την τραγουδίστρια.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Selena Gomez έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτό το έτος και όταν ρωτήθηκε τι μπορούσε να αποκαλύψει, ο Justin Tranter απάντησε:

«Ειλικρινά, γνωρίζω μόνο τα πράγματα στα οποία είμαι μέρος, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για το τι θα έρθει», διευκρίνισε στην αρχή και συνέχισε για το άλμπουμ: «Όλοι μπορούν να ξέρουν ότι πρόκειται να είναι μπροστά [από την εποχή του], πρόκειται να ωθήσει τα όρια και αυτή η μαγική χροιά – και το γεγονός ότι έχει την καλύτερη γεύση στον κόσμο – θα τα συνδέσει όλα μαζί.»

«Κάθε φορά είμαι ευλογημένος με την παρουσία της, είναι πάντα ένας φάρος χαράς που δίνει έμπνευση. Είναι πραγματικά μία από τις καλύτερες και πιο γλυκές. Αυτό είναι λίγο – πολύ το μόνο που μπορώ να πω», συμπλήρωσε.

Το τελευταίο τραγούδι της Selena Gomez κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο και είναι η σύμπραξη με τον Marshmello στο «Wolves», που έχει εμφανιστεί στο Top 20 του αμερικανικού «Billboard Hot 100» και στο Top 10 του βρετανικού chart.

Τι συνέβη στα παρασκήνια του video clip
για το «Wolves» της Selena Gomez;

Selena Gomez - Wolves (video clip photoshooting) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας