Η Selena Gomez μοιράζεται την acoustic εκτέλεση του «Rare»

-

Μία διαφορετική εκτέλεση του «Rare».

Η Selena Gomez συνεχίζει τις εκπλήξεις, παρότι κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της τον περασμένο Ιανουάριο.

Την προηγούμενη Παρασκευή (21/02) η αστέρας της pop ικανοποίησε ένα διακαή πόθο των θαυμαστών της δημοσιεύοντας στις ψηφιακές πλατφόρμες το αγαπημένο τραγούδι «Feel Me», με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Rare» σε βινύλιο.

Η Selena Gomez μοιράζεται τώρα μία μοναδική ακουστική εκδοχή για το ομότιτλο τραγούδι του «Rare», την οποία ηχογράφησε στα Village Studios του Λος Άντζελες.

Στον ίδιο χώρο γυρίστηκε και το βίντεο της acoustic εκτέλεσης.

Η 27χρονη τραγουδίστρια συστήνει ξανά το ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ της έχοντας μόνο τη συνοδεία μίας κιθάρας και μίας δεύτερης φωνής.

Η Selena Gomez έχει γράψει το «Rare» μαζί με τους Madison Love, Leland, Sir Nolan και Simon Says.

«Το “Rare” είναι βασικά μία λέξη που συνοψίζει  την αποστολή που έχω από αυτήν την θέση, να βοηθήσω τους ανθρώπους να μάθουν ότι είναι εντελώς μοναδικοί», σχολίασε η Gomez για το τραγούδι σε συνέντευξη της στο Apple Music.

«Νομίζω είναι τέλεια περιγραφή του πώς θέλουν να αισθάνονται οι γυναίκες. Δεν τα έχω όλα, όμως ξέρω ότι αξίζω κάτι. Δεν πρόκειται να κάτσω και να περιμένω επειδή υπάρχει κάτι εκεί έξω που θα μου δώσει τα συναισθήματα που αξίζω και θέλω», εξήγησε.

Αφήστε το σχόλιό σας