Αρχική Αrt Cinema Selena Gomez: Το επίσημο trailer της ταινίας «A Rainy Day in New...

Selena Gomez: Το επίσημο trailer της ταινίας «A Rainy Day in New York» του Woody Allen

-

Δες και αυτά

Η Selena Gomez πρωταγωνιστεί στο νέο κινηματογραφικό εγχείρημα του Woody Allen.

O Woody Allen επιστρέφει στην αγαπημένη του πόλη με ένα all-star καστ.

Ο Timothée Chalamet, η Elle Fanning, η Selena Gomez, ο Jude Law, ο Diego Luna, ο Liev Schreiber, περνούν «Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη» (A Rainy Day in New York), γεμάτη κωμικές περιπέτειες και αναπάντεχους έρωτες.

Ο Gatsby (Timothée Chalamet) και η Ashley (Elle Fanning) ετοιμάζονται να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, όμως τα σχέδιά τους θα ανατραπούν όταν η Ashley αναλαμβάνει να πάρει συνέντευξη από τον σκηνοθέτη Roland Pollard (Liev Schreiber).

Οι δυο τους αναγκάζονται να πάρουν διαφορετικούς δρόμους και ο καθένας γνωρίζει καινούργια πρόσωπα και ζει απίστευτες περιπέτειες.

Κι όλα αυτά ενώ η ηλιοφάνεια δίνει τη θέση της στις ψιχάλες της βροχής.

Η νέα ταινία του Woody Allen είναι μια υπέροχη ρομαντική κωμωδία με ένα καστ πολλών αστέρων.

Πρωταγωνιστούν ο Timothée Chalamet, η Elle Fanning, η Selena Gomez, ο Jude Law, ο Diego Luna, ο Liev Schreiber, η Kelly Rohrbach, η Annaleigh Ashford, η Rebecca Hall, η Cherry Jones, ο Will Rogers, η Suki Waterhouse, ο Ben Warheit, ο Griffin Newman, η Kathryn Leigh Scott, η Taylor Black, ο Don Stephenson και άλλοι.

Η ταινία «Μία Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη» (A Rainy Day in New York) του Woody Allen έρχεται από τις 22 Αυγούστου στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Odeon.

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας