Selena Gomez
Selena Gomez

Η Selena Gomez είναι μια ρομαντική κοπέλα, πιστεύει στον έρωτα και είναι σίγουρη ότι αργά ή γρήγορα θα βρείτε ένα ξεχωριστό πρόσωπο.

Η τραγουδίστρια/ηθοποιός από το Τέξας σε μια συνέντευξη στο Bazaar Harper είπε ότι η σχέση της με τον Justin Bieber έχει υποστεί σοβαρή ζημιά από την υπερβολική προσοχή των media. Για αυτήν η ομαλότητα είναι πολύ σημαντικό το ίδιο ήταν και για τον Καναδό τραγουδιστή, αλλά και οι δύο ήταν πάρα πολύ στο προσκήνιο.

Η Selena έφερε ως παράδειγμα τη Beyoncé και τον Jay-Z, ένα από τα πιο στερεά ζευγάρια της showbiz, και είπε ότι φαίνονται τέλεια, αλλά αυτό δεν αποκλείει ότι έχουν επίσης τα προβλήματα και τις δυσκολίες, όπως όλοι οι άλλοι.

Η πρωταγωνίστρια του «Spring Breakers» δεν έχει πάψει να πιστεύω στην αγάπη και δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την ευκαιρία να τον ζήσει φυσιολογικά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Gomez είπε ότι είναι πολύ ευτυχής που έχω φίλους που σκέφτονται όπως αυτή για το θέμα αυτό και μεταξύ αυτών ανέφερε τη Katy Perry. Οι δύο τραγουδιστές είχαν βγει μαζί μερικέ μέρες πριν και η Selena είπε ότι ήθελε να είναι σαν κι αυτήν, που εξακολουθεί να πιστεύει στην αγάπη, παρά την αποτυχία του γάμου της με τον Russell Brand. Μάλιστα η Katy τώρα είναι ευτυχισμένη – και κοντά στο γάμο – με τον John Mayer.

Αφήστε το σχόλιό σας