Δείτε το Secret Project της Madonna.

Και επιτέλους έγινε πραγματικότητα, το τόσο αναμενόμενο Secret Project της Madonna για το οποίο γινόταν κουβέντα για μήνες.

Το νέο project έκανε εχτές πρεμιέρα,με τη βασίλισσα της ποπ σαν μέσο επικοινωνίας να μη χρησιμοποιεί τη μουσική, αλλά δύο άλλα καλλιτεχνικά πεδία στα οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να εδραιωθεί , την υποκριτική και τη σκηνοθεσία.

Με τον τρόπο αυτό, η καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει μια ασπρόμαυρη ταινία μικρού μήκους 17 λεπτών στην οποία μπορούμε να παρατηρήσουμε να εναλλάσσονται ιδιαίτερες χορογραφίες και εξαιρετικά πρωτοφανείς σκηνές βίας, θύματα των οποίων η Madonna και διάφορα παιδιά. Όλα αυτά ενώ η Madge διαβάζει κάτι που μπορεί να μείνει στην ιστορία ως μία από τις ισχυρότερες και πιο έντονες ομιλίες τα τελευταία χρόνια.

«Η Art ForFreedom ενθαρρύνει τον κόσμο να εκφράσει την έννοια της προσωπικής ελευθερίας και επανάστασης με τη μορφή βίντεο, τη μουσική, την ποίηση και τη φωτογραφία. Πάρτε μέρος στην επανάσταση ανεβάζοντας αυθεντικά έργα τέχνης στο ArtForFreedom.com ή κάνοντας tag τα πρωτότυπα μηνύματα # artforfreedom».

 

Αφήστε το σχόλιό σας