Διάρκεια: 80′
Πρωταγωνιστούν: Simon Rex, Ashley Tisdale, Snoop Dogg, Charlie Sheen, κ.α.

 Ένα ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι, ο Νταν και η Τζόντι, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται κάποια περίεργη δραστηριότητα μετά την επιστροφή τους στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό τους. Σύντομα, συνειδητοποιούν ότι καταδιώκονται από έναν τρομακτικό δαίμονα και μαζί με τη βοήθεια των ειδικών προσπαθούν απεγνωσμένα να απαλλαγούν από αυτή την κατάσταση πριν να είναι πολύ αργά.

       Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο κάτω μπορεί να πάει το επίπεδο των Αμερίκάνικων παρωδιών και πότε θα φτάσει πάτο. Με πρόσχημα το brand name «Scary Movie» έχουμε την τέταρτη παρωδία-συνέχεια της σειράς,στην οποία με βαριά καρδιά άντε να χαμογελάσεις 1-2 φορές. Εντάξει εκτός του δευτέρου ακόμα και το τέταρτο κάπως βλεπόταν και γέλαγες, εδώ όμως η κατάσταση ξεφεύγει και η ταινία γίνεται εμετική και πιο ανεκδιήγητη από κάθε άλλη. Δεν μας έφτανε το απαράδεκτο A Haunted House (ευτυχώς εδώ ίσως δεν βγεί στους κινηματογράφους), έχουμε και αυτό το έκτρωμα το οποίο και καλά σατιρίζει Black Swan, Paranormal Activity, The Cabin in the woods, Inception, Rise of the planet of Apes, Mama (δεν έχει βγεί στην Ελλάδα) και το ακυκλοφόρητο ακόμα Evil Dead (από το trailer το σατιρίσανε άραγε;). Πως και δεν σατίρισαν καμια ταινία του 2014 από την αφίσα της;

Μόνο ως σύντομο ανέκδοτο μπορέί να εκληφθεί το γεγονός πως συνεργάστηκαν 8 άτομα (ναι ΟΚΤΩ και ολογράφως) για να φτιάξουν το σενάριο και τους χαρακτήρες της ταινίας. Συν τοις άλλοις είναι ολοφάνερο ότι η ταινία γυρίστηκε μόλις σε 1,5 μήνα (και ίσως είναι και πολύ). Τι να σχολιάσεις για την ταινία; Ότι το ένα σκέτσάκι είναι πιο άκυρο από το άλλο; Ότι το ένα είναι χειρότερο και καθόλου πιο αστείο από το άλλο; Η ταινία πάει κάπως έτσι: Μπλά μπλά μπλά – αστείο για τα γεννητικά όργανα – μπλα μπλά μπλά – αστείο με χτυπήματα κεφαλιού σε τοίχο και συνεχίζει κάπως έτσι. Ξερατά, χτυπήματα κάθε ανθρώπινου μέλους σε τοίχους, τραπέζια και ότι άλλο φαντάζεστε συν μπάραζ από ηλίθιες ατάκες ικανές να καταστρέψουν κάθε εγκεφαλικό κύτταρο συνθέτουν αυτό το άθλιο κατασκεύασμα που θέλει να λέγεται και ταινία.

Μέχρι στιγμής μαζί με το Haunted House και το T-Ρ-Ι-Σ-Α-Θ-Λ-Ι-Ο Movie 43 παλεύουν για την χειρότερη ταινία της χρονιάς. Και όχι μόνο βέβαια έχουμε χρόνια να δούμε τέτοια μπούρδα μεγατόνων. Στην Αμερική βέβαια τον χαβά τους καθώς η ταινία έκανε στην πρώτη βδομάδα 15 εκ. εισπράξεις και εδώ 15.000, κάτι που μας λέει ότι ετοιμάζεται και έκτη ταινία. Αν βγεί (εύχομαι ΟΧΙ) δεν θέλω να φαντάζομαι καν εκεί τι θα βάλουν.

Αφήστε το σχόλιό σας