Διονύσης Σαββόπουλος, Μαρίνα Σάττι, ΑΛΚΜΑΝ, fonέs και chόres σε μία μαγική συνύπαρξη για τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Γυναίκες στην Ογκολογία».

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, ο Διονύσης Σαββόπουλος παίζει και ενώνει στην σκηνή του Ηρωδείου δυο καινούριες μουσικές συμμορίες: Την ομάδα «Μαρίνα Σάττι, Fonés και Chores» και την ομάδα «ΑΛΚΜΑΝ».

Η νέα αυτή μουσική πρόταση του Σαββόπουλου, παρουσιάζεται από 40 μουσικούς-τραγουδιστές, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου, από το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Γυναίκες στην Ογκολογία».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος για πολλούς θεωρείται ο πρωτεργάτης της σχολής των Ελλήνων τραγουδοποιών, οι οποίοι γράφουν μουσική, στίχους και τραγουδούν οι ίδιοι τα τραγούδια του. Στο Ηρώδειο, ο διακεκριμένος τραγουδοποιός θα μας αφηγηθεί ιστορίες από τους ιστορικούς δίσκους του και άλλες ιστορίες που αγαπάει το κοινό και ο ίδιος.

Η Μαρίνα Σάττι είναι η νεαρή τραγουδοποιός που μετράει δεκάδες εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πρωτοπορεί, προσθέτοντας στα υπάρχοντα εφόδια της νέους ήχους, νέα τοπία, νέες εικόνες, νέες αναφορές, νέες ιδέες.

Οι Fonέs είναι οι Ελένη Ποζατζίδου, Έλενα Παπαδημητρίου, Ερασμία Μαρκίδη και Βιργινία Φραγκούλατζη.

Το φωνητικό σύνολο chórεs απαρτίζουν οι: Νεφέλη Σκοπετέα, Μαριάννα Τσαμπά, Μυρτώ Παππά, Ερωφίλη Παναγιωταρέα, Χαρά Ζαχαράκου, Δάφνη Δαυίδ, Αναστασία Μεγαλοκονόμου, Νάσια Ιακώβου, Δανάη Πολίτη, Δέσποινα Κοντοζανή, Κατερίνα Κουτσονικόλα, Ντίμη Σπέλα, Ειρήνη Κυριακουλάκου, Χριστίνα Βούλγαρη, Αθηνά Σακαλή, Λιάνα Κοκόση, Θωμαΐς Τριανταφυλλίδου, Θεώνη Φύτρου, Όλγα Λάσκαρη, Φένια Ζαχαρίου, Γιούλη Δανιγγέλη, Βασιλική Βλαμάκη, Εβελίνα Μεγαλοκονόμου.

Οι «Αλκμάν» συνδυάζουν παραδοσιακά στοιχεία και αυτοσχεδιαστικές διαθέσεις επάνω στις φόρμες του ροκ τραγουδιού. Είναι οι Κυριάκος Καραμπερόπουλος (τραγούδι, πνευστά), Δημήτρης Σινάνογλου (τραγούδι, πιάνο), Αθηνά Τασούλα (τραγούδι, κρουστά), Κώστας Αρσένης (μπάσο), Βαγγέλης Κοτζάμπασης (τύμπανα), Δημήτρης Καζάνης (βιολί).

Παραγωγή: Well art live

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Διακεκριμένη: 60€
Α Ζώνη: 50€
Β Ζώνη: 40€
Γ Ζώνη: 35€
Άνω Διάζωμα: 17€
Φοιτητικό / Ανέργων / Άνω των 65: 15€ (*)

(*) Τα εκπτωτικά εισιτήρια εκδίδονται στο άνω διάζωμα και σε περιορισμένο αριθμό. Μόλις εξαντληθούν θα διατίθενται μόνο τα κανονικά εισιτήρια των 17€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

PUBLIC
Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
Και στο tickets.public.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας