Μία μελωδική μπαλάντα με παραδοσιακά στοιχεία και τους στίχους του Βασίλη Καρρά, προτείνουν ο Σάββας Ισοβίτης και ο Στέλιος Στυλιανού.

Ο Σάββας Ισοβίτης και ο Στέλιος Στυλιανού, με καταγωγή από την Λεμεσό της Κύπρου, είναι δύο καλλιτέχνες ιδιαίτερα αγαπητοί στη Μεγαλόνησο.

Ο Σάββας Σάββα (Ισοβίτης) παίζει κιθάρα και τραγουδά από 13 χρονών. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μουσική μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Κύπρο.

Το 1994 μαζί με το Χρήστο Βασιλειάδη δημιουργούν το ροκ συγκρότημα «Ισοβίτες» και κυκλοφορούν δυο δουλειές σε δικές τους. Οι «Ισοβίτες» τερματίζουν τις καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες ως συγκρότημα το 2002.

Ο Σάββας Σάββα συνεχίζει ως Σάββας Ισοβίτης πια την αυτόνομη πορεία του στην εναλλακτική μουσική σκηνή με εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο, ερμηνεύοντας ελληνική και ξένη μουσική και έχοντας συχνά μαζί του καλούς φίλους και καλούς μουσικούς από το συγκρότημα και όχι μόνο.

Ο Στέλιος Στυλιανού γεννήθηκε στη Λεμεσό, σπούδασε μουσική στη Θεσσαλονίκη και τώρα ζει μόνιμα στη Λεμεσό. Το 2010, κυκλοφόρησε το CD «Χωρίς Μια Νότα Υποταγής». Έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τον Μάνο Ξυδούς, τον κιθαρίστα Νίκο Τσιμπούκη και άλλους.

Λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή τους στο δίσκο «Αλήτη Με Λένε» του Βασίλη Καρρά με το κομμάτι «Δραπετεύω» που προκάλεσε αίσθηση, ο Σάββας Ισοβίτης και ο Στέλιος Στυλιανού κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους με τίτλο «Αστροφεγγιά».

Πρόκειται για μία μελωδική μπαλάντα με παραδοσιακά στοιχεία, η οποία χάρη στη χαρακτηριστική χροιά των δυο καλλιτεχνών, θα είναι η πιο όμορφη συντροφιά σας γι’ αυτό το καλοκαίρι. Τη μουσική έχει γράψει ο Σάββας Ισοβίτης και τους στίχους ο Βασίλης Καρράς.

Η «Αστροφεγγιά» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας