Βράζουν στην αρχιεπισκοπή…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έξαλλοι είναι η εκκλησία της Ελλάδας μετά το κόψιμο του Χρήστο Σαντικάι από το show “The voice”.

Ο Σαντικάι που έγινε γνωστός όταν παιδί ακόμα τραγούδαγε εκκλησιαστικούς ύμνους είπε να δοκιμάσει να διαγωνιστεί στο show του Ant1 τραγουδώντας το “Αν είσαι ένα αστέρι” του Νίκου Βέρτη. Οι κριτές όμως δεν αναγνώρισαν το μεγαλείο της φωνής του παιδιού της ορθοδοξίας και τον απέρριψαν.

Η απόφαση αυτή έχει συγκλονίσει τους εκκλησιαστικούς κύκλος καθώς πολλοί Χριστιανοί Ιερωμένοι, Μοναχοί, Θεολόγοι και Διανοούμενοι περίμεναν να τον δούνε να συνεχίζει στο talent show.

«Είναι αιρετικοί, το show είναι του Σατανά να μην το βλέπουν οι νέοι»,  δηλώνει γνωστός μητροπολίτης και προσθέτει λέγοντας, «δεν επέτρεψαν στον Χρήστο να συνεχίσει γιατί τους ενοχλεί που τραγούδαγε ύμνους της εκκλησίας μας. Είναι βλάσφημοι. Δοκιμάζουν την πίστη μας και αφήνουν να προχωράνε ροκάδες που παίζουν την μουσική του αντίχριστου, τέτοιες εποχές που η Ελλάδα χρειάζεται να είναι κοντά στο Θεό.»

Ο μητροπολίτης φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με τη στάση της Δέσποινα Βανδή, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά : «Από την κυρία Βανδή που έχει συνδέσει το όνομα της με μια τόσο Χριστιανική ομάδα όπως η ΑΕΚ δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο. Ελπίζω να καταλάβει την αμαρτία της και να σπεύσει να εξομολογηθεί.»

Στο πλευρό του Χρήστου είναι όπως μαθαίνουμε και η Ελένη Λουκά αλλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Αντίθετα ο Πέτρος Γαϊτάνος δεν έχει πάρει ακόμα θέση ίσως λόγο της παλιάς του κόντρας με τον Σαντικάι.

Αφήστε το σχόλιό σας