Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Sam Smith: «Πουλάω δίσκους σε χώρες όπου οι ομοφυλόφιλοι σκοτώνονται & είναι...

Sam Smith: «Πουλάω δίσκους σε χώρες όπου οι ομοφυλόφιλοι σκοτώνονται & είναι σπουδαίο»

-

Δες και αυτά

Ο Sam Smith μίλησε με υπερηφάνεια για το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος, αλλά και για τον ηθοποιό που προτιμά στο ρόλο του James Bond, στη φετινή ταινία του οποίου ερμηνεύει το soundtrack.

Ο Sam Smith μιλά αποκλειστικά στο δημοφιλές βρετανικό μουσικό περιοδικό ΝΜΕ  της εβδομάδας.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε το 2014, ότι θέλει να είναι κάτι περισσότερο από «εκπρόσωπος για την ομοφυλοφιλική κοινότητα», ο καλλιτέχνης παραδέχεται ότι η στάση του άλλαξε πρόσφατα.

«Είμαι ένας ομοφυλόφιλος άνδρας που προέκυψε όταν ήμουν 10 ετών και δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου για το οποίο είμαι πιο υπερήφανος. {…} Αυτό που προσπαθούσα να πω ήταν ότι δεν ήθελα το άλμπουμ να ελκύσει απλά μία κοινότητα, ήθελα να τους ελκύσει όλους. Ήθελα οποιοσδήποτε, ομοφυλόφιλος ή straight, να είναι σε θέση να συσχετίσει ότι τραγουδώ για τους άνδρες, όπως εγώ συνύφανα τον Stevie Wonder ή τον John Legend να τραγουδούν για τα κορίτσια», δήλωσε.

«Θέλω να είμαι εκπρόσωπος (της ομοφυλοφιλικής κοινότητας). Θέλω να είμαι μία μορφή στην ομοφυλοφιλική κοινότητα, που μιλά για τους ομοφυλόφιλους άνδρες. Πουλάω δίσκους σε χώρες όπου οι ομοφυλόφιλοι άνδρες σκοτώνονται και αυτό είναι σπουδαίο για εμένα, επειδή μπορεί ένα άτομο που θα πάρει το άλμπουμ μου σε αυτή τη χώρα να συνειδητοποιήσει ότι είμαι ένας ομοφυλόφιλος καλλιτέχνης και αυτό ίσως να αλλάξει την άποψή του», εξήγησε.

Ο Sam Smith ερμηνεύει το «Writing’s On The Wall», το soundtrak της νέας κινηματογραφικής ταινίας του James Bond, «Spectre», με τον Daniel Graig να ενσαρκώνει για ακόμη μία φορά το δημοφιλή μυστικό πράκτορα. Στο φιλμ συμμετέχει και η Monica Bellucci.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης δήλωσε θαυμαστής αρχικά του Daniel Graig, καθώς του άρεσε η μοντέρνα προσέγγιση του ηθοποιού στο χαρακτήρα του James Bond.

Στην πορεία, παρακολουθώντας όλες τις ταινίες της σειράς ο Sam Smith ανέφερε πως του άρεσε η κομψή παρουσία του Sean Connery και του Roger Moore, επιθυμώντας το επόμενο φιλμ να επιστρέψει σε αυτό το στυλ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας