Ανανεωμένο ύφος για το «Dancing With A Stranger».

Μία ξεχωριστή, acoustic εκδοχή για τη συνεργασία του Sam Smith με τη Normani στο «Dancing With A Stranger».

Το ερωτικό αυτό τραγούδι που έχει βρεθεί στο Νο. 3 του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκτά νέα πνοή με μία λιτή ενορχήστρωση και έναν πιο αργό ρυθμό που φέρνουν στο επίκεντρο τις εξαιρετικές φωνές των δύο καλλιτεχνών.

Η αρχική έκδοση του «Dancing With A Stranger» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο από την Capitol Records / Universal Music και ήδη μετρά πάνω από 100 εκατομμύρια streams. Αυτή τη στιγμή το τραγούδι έχει ανέβει ξανά στο Νο. 8 του παγκόσμιου chart στο Spotify.

Η ιδέα για τη συνεργασία του Sam Smith με την Normani προέκυψε ύστερα από μία τυχαία συνάντηση.

Ο 26χρονος Βρετανός και η 22χρονη Αμερικανίδα συναντήθηκαν μία ημέρα που ηχογραφούσαν σε διπλανές αίθουσες του ίδιου στούντιο στο Λος Άντζελες και συμφώνησαν χωρίς δεύτερη σκέψη να επισφραγίσουν δισκογραφικά το θαυμασμό και την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Πριν δύο εβδομάδες έκανε πρεμιέρα το video clip για το «Dancing With A Stranger», το οποίο γυρίστηκε στο Λονδίνο με τη σκηνοθεσία του Vaughan Arnell.

Τόσο στο μικρόφωνο όσο και στην οθόνη, ο Sam Smith και η Normani παίρνουν το ρόλο δύο ανθρώπων που προσπαθούν να βγάλουν από το μυαλό τους την πρώην σχέση τους καταλήγοντας στην αγκαλιά ενός νέου ατόμου.

Το «Dancing With A Stranger» αποτυπώνει με επιδεξιότητα την απογοήτευση και την μοναξιά του χωρισμού, ένα συναίσθημα που όλοι έχουμε βιώσει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας