Δυσάρεστα είναι τα νέα που αφορούν τη ζωή του 28χρονου Πορτογάλου τραγουδιστή  Salvador Sobral.

Η ζωή του Πορτογάλου Salvador Sobral που αναδείχθηκε νικητής στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης στη χώρα του, ο 27χρονος τραγουδιστής αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του.

Μέσα στους επόμενους τρεις μήνες θα πρέπει να υποβληθεί επειγόντως σε μεταμόσχευση καρδιάς, καθώς ο βηματοδότης που διαθέτει δεν είναι πλέον σε θέση να τον υποστηρίξει.

Ο Salvador Sobral εκπροσώπησε την Πορτογαλία στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που διεξήχθη τον προηγούμενο Μάιο στο Κίεβο της Ουκρανίας και της έδωσε την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση.

Η ερμηνεία του στο «Amor Pelos Dois», ένα τραγούδι που είχε γράψει μαζί με την αδελφή του Luísa Sobral συγκίνησε, ενώ στον τελικό πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων (758) από νικητή στην ιστορία της Eurovision, όσο διαρκεί το τρέχον σύστημα ψηφοφορίας.

Ο Salvador Vilar Braamcamp Sobral, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1989 στη Λισαβόνα, την πρωτεύουσα και τη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας.

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό της πατρίδας του όταν έλαβε μέρος στο talent show «Ídolos», το 2009, τερματίζοντας στην έβδομη θέση.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Salvador Sobral, τον έχει αναγκάσει το τελευταίο διάστημα να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας