Η Σαλίνα Γαβαλά έχει «Καρδιά Σα Θάλασσα»

Με μία «Καρδιά Σα Θάλασσα» μας ταξιδεύει η Σαλίνα Γαβαλά.

Η Σαλίνα Γαβαλά μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της με τίτλο «Καρδιά Σα Θάλασσα».

Γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην Κύπρο και τώρα ζει κι εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε θεατρολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υποκριτική με υποτροφία του ΘΟΚ στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος καθώς επίσης και υποκριτική για τον κινηματογράφο στην Αμερική στο NYFA (Los Angeles). Οι σπουδές της περιλαμβάνουν επίσης χορό (κλασσικό μπαλέτο) και μουσική (πιάνο).

Έχει δουλέψει σε θεατρικές παραστάσεις και musical, καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές. Επίσης έχει διδάξει θέατρο σε σχολεία στην Κύπρο.

Η Σαλίνα Γαβαλά συνεχίζει και μας ταξιδεύει στο έντεχνο κομμάτι της δισκογραφίας που την έχει κερδίσει άξια και μας παίρνει στο ταξίδι της αυτό. Ανοίγει την καρδιά της με το νέο της τραγούδι και ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη φωνή της.

Σε μουσική του Δημήτρη Γλέζου και στίχους του Κωνσταντίνου Χαλδούπη και της ίδιας, ακόμη μία επιτυχία θα ακούγεται δυνατά και θα μπει στην καρδιά σας.

Με μία ερμηνεία από καρδιάς η Σαλίνα Γαβαλά μας τραγουδάει το «Καρδιά Σα Θάλασσα» και σχολιάζει: «Να ταξιδέψεις στον αφρό, ή να χαθείς στο βυθό της. Η θάλασσα είναι σίγουρα γυναίκα. Σαν αγαπά παιδεύει…»

Η Σαλίνα Γαβαλά υπογράφει επιπλέον το σενάριο και τη σκηνοθεσία του video clip.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Must Read

Δες και αυτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here