«Όχι και Εσυ»… Ο Σάκης Βέρρος έρχεται με ένα τραγούδι που θα κάνει αίσθηση!

Ο Σάκης Βέρρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Από τα 12 ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι. Παίζει πιάνο, κιθάρα και μπουζούκι. Ασχολείται ταυτόχρονα και με τη σύνθεση μουσικής αλλά και με τη στιχουργική, έχοντας γράψει αρκετά τραγούδια για γνωστούς τραγουδιστές.

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα όνομα ευρέως γνωστό στο κοινό της βόρειας Ελλάδας με τις εμφανίσεις του στα τοπικά νυχτερινά κέντρα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Δισκογραφικά, κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό δίσκο του το καλοκαίρι του 2010.

Ο Σάκης Βέρρος στο καινούριο τραγούδι συναντά το δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών Αλέξη Σέρκο και μαζί παρουσιάζουν μία αυθεντική λαϊκή δουλειά που θα αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα.

Ο Αλέξης Σέρκος είναι το άτομο που «κρύβεται» πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου («Αχ κορίτσι μου», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Αφιερωμένο», «Λεπτομέρειες», «Αυτοκαταστροφή», «Σε θέλω», «Δεν τηλεφώνησες» και πολλά ακόμη), όπως και πίσω από επιτυχίες της Πέγκυς Ζήνα, του Στέλιου Διονυσίου, του Γιώργου Γιαννιά («Γι’ αυτό σ’ αγαπώ»), της Τάμτα («Αγάπησέ με»), του Παναγιώτη Ραφαηλίδη, του Χρήστου Μενιδιάτη κ.ά.

Το «Όχι Και Εσύ» κυκλοφορεί από την BB Label.

 

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας