Οικοδεσπότης σε μία σειρά ανατρεπτικών συνεντεύξεων γίνεται ο Σάκης Ρουβάς, με πρώτο προσκεκλημένο τον Πάνο Μουζουράκη.

O Σάκης Ρουβάς εγκαινιάζει μία νέα ενότητα στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube, με τίτλο «Άντεξες – Web Challenges».

Σε κάθε εκπομπή υποδέχεται έναν ξεχωριστό καλεσμένο, ξεκινώντας από τον αγαπημένο του φίλο Πάνο Μουζουράκη.

Σε μία ενδιαφέρουσα τοποθεσία και σε μία ανατρεπτική συνέντευξη, γρήγορων και απρόσμενων ερωτήσεων, αναδεικνύει μία ιδιαίτερη πλευρά του που δεν έχουμε γνωρίσει έως τώρα.

Πώς ήταν η εμπειρία του Πάνου Μουζουράκη με τους «Singles» στον τηλεοπτικό φακό;  Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή στο «The Voice»; Ποια ήταν η πιο αστεία; Instagram ή Facebook; Θα κατέβαζε το Tinder; Ποια ήταν η πρώτη του δουλειά; Με ποιον θα ήθελε να κάνει ντουέτο; Το αγαπημένο του moto; Ποιο τραγούδι θα ήθελε να είναι δικό του;

Ο μοναδικός Πάνος Μουζουράκης απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις του Σάκη Ρουβά με τρόπο ξεχωριστό… αυθόρμητα και ανατρεπτικά!

Τι γίνεται όμως στο τέλος της διαδρομής; Ο Σάκης δεν σταματά εκεί καθώς η εκπομπή κλείνει με ένα challenge έκπληξη. Άραγε… ο Πάνος θα αντέξει;

Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει να καθηλώνει με τη μεγάλη επιτυχία «Εγώ Στα Έλεγα».

Η δυναμική μπαλάντα που φέρει την στιχουργική υπογραφή του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, περιγράφει με βαθύ συναισθηματικό στίχο μία ιστορία χωρισμού και σε συνδυασμό με την εκρηκτική μουσική του Γιάννη Φρασέρη και τη γεμάτη πάθος ερμηνεία του Σάκη Ρουβά, έχει εκτοξευθεί έως την κορυφαία πεντάδα του ελληνικού Airplay Chart.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας