«Απόλυτος έρωτας» ήταν ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς.

Ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε ζωντανά στο δεύτερο ημιτελικό του «The Voice Of Greece».

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, το κοινό έδωσε με την ψήφο του την πρόκριση σε άλλους τέσσερις διαγωνιζόμενους, συμπληρώνοντας το παζλ του τελικού και παράλληλα είχε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει τον αγαπημένο καλλιτέχνη σε μία άκρως εκρηκτική εμφάνιση.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις του coach και ανέβηκε επάνω στη σκηνή του «The Voice Of Greece» για να συνεπάρει το κοινό και τους τηλεθεατές με την αστείρευτη ενέργεια που τον διακατέχει.

Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς τραγούδησε την τελευταία επιτυχία του «Απόλυτος Έρωτας», που έκανε είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart και ξεσήκωσε τους πάντες.

Επιπλέον, ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τραγούδι του, που θα αποτελέσει αναμφίβολα το anthem των φετινών Χριστουγέννων.

14 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το διαχρονικό πλέον «Χρόνια Πολλά» αποκτά νέα πνοή με ολοκαίνουρια έκδοση και την προσθήκη των Deevibes, του γκρουπ που έφτασε έως τον τελικό του προηγούμενου «X Factor».

Ο Σάκης Ρουβάς πλαισιώθηκε στο πλατό του «The Voice Of Greece» από τον Dominik και την Εβελίνα, αρχίζοντας την αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ο μεγάλος τελικός του «The Voice Of Greece», την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, θα βρει τον Σάκη Ρουβά με τρεις διαγωνιζόμενους να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο.

Θα είναι ο επόμενος νικητής;

Ο Σάκης Ρουβάς εύχεται «Χρόνια Πολλά»
με το anthem των Χριστουγέννων και τους Deevibes

Σάκης Ρουβάς - Sakis Rouvas - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας