Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος μοιράζονται τα «Ζόρικα Βράδια»

-

Τα «Ζόρικα Βράδια» θα συνοδεύονται από το ολοκαίνουργιο ντουέτο του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος, δύο σημαντικοί καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, περνούν μαζί τα «Ζόρικα Βράδια».

19 χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία τους, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και ο διαχρονικός τραγουδιστής – τραγουδοποιός συμπράττουν ξανά στην ίδια σκηνή.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος ξεκίνησαν μία σειρά περιορισμένων εμφανίσεων στο «FIX Night Club» της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να μεταφέρουν στη συνέχεια τη συνεργασία τους στην Αθήνα και στο «Estate».

Η συναρπαστική αυτή συνύπαρξη στη σκηνή του ίδιου νυχτερινού κέντρου επισφραγίζεται με ένα ολοκαίνουργιο ντουέτο των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών.

Σάκης Ρουβάς - Στέλιος Ρόκκος - FIX Night Club

Το 1999, ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος ένωσαν τις φωνές τους στη μεγάλη επιτυχία «Όσο Έχω Εσένα», η οποία εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας και μεταδίδεται ακόμα στα ραδιόφωνα με τη φρεσκάδα ενός σημερινού τραγουδιού.

Σαφώς ωριμότεροι, καταξιωμένοι πλέον και με επιτυχίες σχεδόν τριών δεκαετιών, ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος ηχογραφούν μαζί άλλο ένα τραγούδι για να ξυπνήσουν παλιές αναμνήσεις και να δημιουργήσουν νέες στιγμές.

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν ξανά τις υπέροχες φωνές τους σε έναν όρκο φιλίας για τα «Ζόρικα Βράδια». Ένα τραγούδι με ρυθμό και ροκ στοιχεία, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Στέλιος Ρόκκος.

Τα «Ζόρικα Βράδια» του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal και την Panik Platinum.

 

Αφήστε το σχόλιό σας