Ο Σάκης Ρουβάς έχει αφήσει το σημάδι του στα Mad VMA.

Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς, καταχειροκροτήθηκε και εντυπωσίασε στη σκηνή των Mad Video Music Awards, την καθιερωμένη γιορτή της μουσικής που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο γήπεδο Tae Kwon Do.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής των βραβείων, Θέμης Γεωργαντάς, ο Σάκης Ρουβάς είναι ο άνδρας καλλιτέχνης με τις περισσότερες βραβεύσεις (πάνω από 20) και με εμβληματικές εμφανίσεις στο θεσμό των Mad Video Music Awards.

Ο «Sakis» έλαβε το βραβείο στην κατηγορία «Best Male Modern» για την επιτυχία «Εγώ στα Έλεγα» και ευχαρίστησε το κοινό που τον ακολουθεί 26 χρόνια.

Μέσα από έναν ενωτικό λόγο τόνισε τη σημαντικότητα των βραβείων για κοινό και καλλιτέχνες και δήλωσε ότι «με τη μουσική γινόμαστε ένα».

Ακολούθησε το super hot act για το νέο τραγούδι του με τίτλο «Καλημέρα», σε σύνθεση και στίχους των Arcade, και μαζί με τον ταλαντούχο Αναστάσιο Ράμμο ερμήνευσαν on stage το διαχρονικό «Όσο Έχω Εσένα» σε μια φρέσκια διασκευή.

Φωτογραφίες

Μετά το hit single «Εγώ Στα Έλεγα» που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα και το κοινό, ο Σάκης Ρουβάς μας λέει την πιο γλυκιά «Καλημέρα» μέσα από το νέο του τραγούδι, που αναμένεται να γίνει η πιο απολαυστική και δροσερή μουσική παρέα του καλοκαιριού.

Το «Καλημέρα» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας