«Παραμυθένια» χαρακτήρισε ο Σάκης Ρουβάς την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Κάτια Ζυγούλη και αποτελείται από τέσσερα παιδιά.

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στο «Thema People» και έκανε απολογισμό για το έτος που έφυγε, τις αλλαγές, την καθημερινότητα με την Κάτια Ζυγούλη, όπως και για την οικογένειά του.

Πώς θα χαρακτήριζε τη χρονιά που έφυγε;

«Ήταν μία πάρα πολύ εποικοδομητική χρονιά, καινούργιοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά μου, καινούργιες συνεργασίες, φρέσκιες ιδέες, μεγάλες αλλαγές. Οι αλλαγές για μένα οριοθετούν την απαρχή μιας καινούριας ημέρας, μίας νέας εποχής. Πιστεύω ότι γίνονται πάντα για καλό, γιατί μας διδάσκουν, μας κάνουν σοφότερους. Ο γάμος ως μυστήριο είναι κάτι εσωτερικό και προσωπικό και γι’ αυτό αποτελεί σταθμό στη σχέση κάθε ζευγαριού.

Ακόμα και όταν η σχέση προϋπάρχει πολλά χρόνια, όπως η δική μας, ο γάμος την τοποθετεί σε ένα άλλο, ανώτερο επίπεδο. Ο μικρός γιος, βεβαίως, είναι μία νέα ζωή που φέρνει μία δυναμική, θετική ενέργεια και ισορροπία μέσα στην οικογένεια για όλα τα μέλη της. Περισσότερη χαρά, ευτυχία, αλλά και μεγαλύτερη ευθύνη. Το νέο κομμάτι ”Εγώ Στα Έλεγα”, από την άλλη, σε σύνθεση του Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, είναι μία δυναμική μπαλάντα, με πολύ συναίσθημα, που μπορεί να συγκινήσει. Είναι η βάση για να μοιραστώ κάτι νέο με τον κόσμο.»

Μέσα στο 2017 υπήρξαν και ανατροπές όπως όταν άλλαξε μάνατζερ.

«Συνεχώς υπάρχουν νέοι κύκλοι στη ζωή, που διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Άρα μπορείς να πεις ότι έκλεισε ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος, μέσα από μία διαδικασία ανανέωσης ιδεών, ανταλλαγής ενέργειας και αναζωογόνησης.»

Γυρίζει εύκολα σελίδα ο Σάκης Ρουβάς όταν χρειάζεται;

«Δε μου αρέσει να γίνομαι δογματικός, δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο, νομίζω ότι καθετί χρειάζεται τον χρόνο του και συμβαίνει όταν οι συνθήκες είναι ώριμες.»

Πώς σχολιάζει το επαγγελματικό διαζύγιο με τον Μπάμπη Στόκα;

«Καταρχάς να πω ότι εκτιμώ τον Μπάμπη και ως μουσικό και ως ερμηνευτή. Δε μου αρέσει η λέξη “διαζύγιο”. Με τον Μπάμπη έχουμε ανταλλάξει απόψεις και έχουμε μοιραστεί κάποιες στιγμές. Όπως έχω ξαναπεί, η συγκεκριμένη απόφαση αφορά τον ίδιο και τον επιχειρηματία.»

Τι ρόλο έχει παίξει η Κάτια Ζυγούλη στη ζωή του; Έχει νιώσει ποτέ τη συντροφική ζήλεια;

«Η Κάτια έχει φέρει ελευθερία στη ζωή μου. Μου έχει φέρει σταθερότητα και ασφάλεια, συναισθήματα που μου επιτρέπουν να αισθάνομαι ελεύθερος για να δημιουργώ. Βεβαίως και έχω νιώσει συντροφική ζήλεια, σε λογικά και υγιή πλαίσια, και το ίδιο φαντάζομαι κι εκείνη.»

Υπάρχουν σκιές στην παραμυθένια ζωή του;

«Δε θα έλεγα ότι έχω παραμυθένια ζωή, έχω σίγουρα παραμυθένια οικογένεια. Θα ήθελα να τη βλέπω αγαπημένη και τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με υγεία.»

Ποια θα έλεγε ο Σάκης Ρουβάς ότι ήταν τα δυσκολότερα Χριστούγεννα της ζωής του;

«Έχω τόσες όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις και ειδικά από τη γέννηση των παιδιών μου και μετά, που όποια δυσκολία έχει ξεθωριάσει. Μπορώ, όμως, να σου πω ποια ήταν τα πιο μαγικά Χριστούγεννα της ζωής μου: Όταν, για πρώτη φορά, ο Άγιος Βασίλης μού έφερε το δώρο που ήθελα: ένα μεγάλο τρένο που κινούνταν πάνω σε ράγες και σφύριζε κάθε φορά που περνούσε από τον σταθμό.

Πέρασα ένα ολόκληρο βράδυ ξύπνιος για να το συναρμολογήσω και καμάρωνα για το κατόρθωμά μου. Δεν πρέπει να έχω παίξει περισσότερο με άλλο παιχνίδι στη ζωή μου!»

Ο Σάκης Ρουβάς μαγνητίζει
με το νέο τραγούδι «Εγώ Στα Έλεγα»

Σάκης Ρουβάς - Sakis Rouvas - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας