Τις ευχές του Προκόπη Παυλόπουλου δέχθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για το γάμο τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη.

Οι νεόνυμφοι Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στις αρχές του Ιουλίου, το λαμπερό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου έπειτα από 13 έτη συμβίωσης, όπου έχουν αποκτήσει τέσσερα υπέροχα παιδιά.

Στη φαντασμαγορική γαμήλια τελετή, με την οποία επισφράγισαν τον «απόλυτο έρωτά» τους, προσκεκλημένη ήταν σχεδόν σύσσωμη η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz. Προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, ακόμα και της πολιτικής παρέστησαν στο πολυσυζητημένο γεγονός της κοσμικής επικαιρότητας.

Ένας από τους ελάχιστους απόντες, πάντως, ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας που δεν παρευρέθηκε εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων. Παρ’ όλα αυτά, είχε υποσχεθεί στον Σάκη Ρουβά και στην Κάτια Ζυγούλη ότι θα τους συναντούσε τις επόμενες ημέρες.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και το εντυπωσιακό μοντέλο έτυχαν της υποδοχής του Προκόπη Παυλόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο, ο οποίος μετέφερε τετ-α-τετ τις θερμές ευχές του στο ευτυχισμένο ζεύγος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία, την οποία ανάρτησε ο Σάκης Ρουβάς στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας το ακόλουθο μήνυμα:

«Μεγάλη μας τιμή και ιδιαίτερη χαρά η συνάντηση μας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο.
#SakisKatia #MiaZoiMazi #ProudToBeGreek»

 

Αφήστε το σχόλιό σας