Την άποψή του για τα talent shows εξέφρασε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Σάκης Ρουβάς ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με τον Μπάμπη Στόκα στο πιο ανατρεπτικό σχήμα της νυχτερινής Αθήνας στο «ESTATE Night Club», την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Στο περιθώριο της πρεμιέρας, οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν στους δημοσιογράφους και μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου που συμμετέχει στο πρόγραμμα, κλήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις της Πέγκυ Ζήνα για τα talent shows.

Ενώ και οι τρεις διαθέτουν εμπειρία επί του θέματος, ο πιο έμπειρος είναι αναμφίβολα ο Σάκης Ρουβάς: Έχει υπάρξει παρουσιαστής και στους πέντε κύκλους του «X Factor» που έχουν προβληθεί στην Ελλάδα, ενώ είναι ένας από τους τέσσερις coaches στις δύο τελευταίες σεζόν του «The Voice Of Greece».

«Εκμεταλλεύονται» τα talent shows τους διαγωνιζόμενους;

«Κανείς δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί κανέναν αν δεν το θέλει. Είναι μία απίστευτη ευκαιρία αυτή που δίνεται στα παιδιά. Το πώς διαχειρίζεται ο καθένας τη ζωή του, την καριέρα του και τον εαυτό του είναι προσωπική του υπόθεση», είναι η γνώμη του κορυφαίου Έλληνα σταρ.

Υπάρχει χώρος για τα παιδιά αυτά, δεδομένης της κρίσης στη δισκογραφία και στη νύχτα;

Υπάρχει άπλετος χώρος στην τέχνη για όλους μας. Αρκεί να θέλουμε να δώσουμε την καρδιά μας, την ψυχή μας, την ενέργεια μας και ο κόσμος είναι εκεί για να το απολαύσει αυτό το πράγμα, για να το εισπράξει. Το πώς λοιπόν αυτά τα παιδιά διαχειρίζονται τον εαυτό τους, είναι θέμα δικό τους. Πόσο πάθος και πόσο πόθο έχουν για την τέχνη τους. Αυτό παίζει ρόλο», υπογραμμίζει ο Σάκης Ρουβάς.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Σάκης Ρουβάς εύχεται «Χρόνια Πολλά»
μαζί με τους Deevibes σε νέο τραγούδι

Σάκης Ρουβάς - Sakis Rouvas - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας