Με τέρμα τα γκάζια έρχεται ο Σάκης Ρουβάς ώστε να κατακτήσει και τις πίστες αγώνων.

Ο Σάκης Ρουβάς σε νέο κινηματογραφικό εγχείρημα!

Γνωρίζοντας πώς να γοητεύει τα πλήθη χάρη στην αστείρευτη λάμψη και την ακαταμάχητη γοητεία του, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δεν έχει διακριθεί μόνο στο τραγούδι, όπου όλοι γνωρίζουμε τα επιτεύγματά του, καθώς παραμένει επί 25 έτη στην κορυφή της ελληνικής pop σκηνής.

Ο πολυάσχολος καλλιτέχνης έχει ασχοληθεί επίσης με την παρουσίαση, με κεντρικό παράδειγμα το «X Factor» στα ηνία του οποίου διατηρείται για πέμπτη σεζόν, έχει δείγματα στον κόσμο της διαφήμισης όπου το όνομά του θεωρείται μία «εμπορική επωνυμία» με ισχυρή εμβέλεια και επιρροή, έχει δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων κατά τα παρελθόν και όχι μόνο. Εκτός αναφοράς δε γίνεται να μείνει και η φιλανθρωπική δράση του, αποτελώντας πρέσβη του συλλόγου «Ελπίδα».

Ο «Απόλυτος Έρωτας» Σάκης Ρουβάς έχει αφήσει το απότυπωμά του και στον κινηματογράφο. Έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Alter Ego» πριν από δέκα χρόνια, το 2007, στο φιλμ «Στα Άκρα» το 2009, με πιο πρόσφατη εμφάνιση το «Chevalier» που βραβεύθηκε σε πλήθος διεθνών φεστιβάλ.

Άλλο ένα κομμάτι της ενασχόλησής του με τον κινηματογραφικό τομέα είναι η συμμετοχή σε μεταγλωττίσεις ταινιών κινουμένων σχεδίων. Ο λαμπερός Σάκης Ρουβάς έχει δανείσει τη φωνή του για τις ανάγκες της «Παναγίας των Παρισίων», του «Πλανήτης 51: Επίσκεψη από την Γη», αλλά και στο «Αυτοκίνητα» (Cars).

Έχοντας συνεισφέρει στην πρώτη ταινία το 2006 και στη δεύτερη το 2011, ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει ξανά στο πόστο του για να δώσει «πνοή» στον πρωταγωνιστή «Κεραυνό Μακουίν» στο «Αυτοκίνητα 3» (Cars 3) που θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 15 Ιουνίου, με τη διανομή της Feelgood Entertainment.

«Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή», αναφέρεται στην υπόθεση της ταινίας.

Δείτε το trailer παρακάτω παίρνοντας μία γεύση από την παρουσία του Σάκη Ρουβά:

 

Αφήστε το σχόλιό σας