Σε ερωτικά μονοπάτια θα παρασύρει ο Σάκης Ρουβάς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Σάκης Ρουβάς ανανεώνεται δισκογραφικά με ολοκαίνουρια επιτυχία!

Η γιορτή του έρωτα ανήκει στον κορυφαίο Έλληνα performer των τελευταίων 25 χρόνων, ο οποίος θα πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα με τις νότες του νέου τραγουδιού του, ασκώντας την ακαταμάχητη γοητεία του.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά με την Πάολα και την Τάμτα στο «Κέντρο Αθηνών», σε ένα σχήμα που χαρακτηρίζεται από ένταση και πάθος, έχουν εξελιχθεί στο «talk of the town» της πόλης. Ως συνέπεια της αδιάκοπης προσέλευσης, το πιο εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα της σεζόν θα ξεσηκώνει το κοινό μέχρι τις 11 Μαρτίου.

Εκτός πλαισίου δε γίνεται να μείνει και η επιτυχημένη παρουσία του Σάκη Ρουβά ως «coach» στο «The Voice», στο δημοφιλέστερο μουσικό show στην Ελλάδα και στον κόσμο. Τα συναρπαστικά lives έχουν ήδη ξεκινήσει και η υψηλή συγκέντρωση ταλέντων στο #TeamSakis αυξάνει εκθετικά τις πιθανότητες να προέρχεται από εκεί ο τελικός νικητής.

«Να ‘ρθεις σαν βροχή μαγική»

Μετά την έκρηξη ρυθμού του εθιστικού «Όλα», ο Σάκης Ρουβάς θα βαδίσει στα πιο ερωτικά μονοπάτια, χαράζοντας έναν κύκλο γύρω από πράξεις και αισθήματα.

Είναι «Ζήτημα Ζωής», γι’ αυτό προσδεθείτε στις θέσεις σας και αναμένετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να αρχίσει το ταξίδι στα μήκη και τα πλάτη του έρωτα. Όχημα είναι η καινούρια επιτυχία του Σάκη Ρουβά με το τίτλο «Ζήτημα Ζωής».

Έρχεται την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου από τη Minos EMI / Universal.

«Να ‘ρθεις, να ‘ρθεις σαν βροχή μαγική
Να ‘ρθεις, να ‘ρθεις σαν βροχή ξαφνική»

Διαβάστε ακόμα:
Η έκπληξη γενεθλίων στο Σάκη Ρουβά στο πλατό του «The Voice»

Σάκης Ρουβάς - Sakis Rouvas - The Voice of Greece 3 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας