Τραγουδώντας γιόρτασε ο Σάκης Ρουβάς τα γενέθλιά του.

Ο Σάκης Ρουβάς είχε γενέθλια την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και γιόρτασε επί σκηνής, όπου δέχθηκε όχι μία, αλλά δύο εκπλήξεις από τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Τα γενέθλια του κορυφαίου Έλληνα σταρ συνέπεσαν με τις εμφανίσεις του στο «Estate», συνεπώς η βραδιά διέθετε ξεκάθαρο εορταστικό χαρακτήρα.

Επάνω στο stage ανέβηκε ο Θέμης Γεωργαντάς και πρόσφερε στον Σάκη Ρουβά την πρώτη τούρτα – υπερπαραγωγή, σε σχήμα κοστουμιού. Μαζί με την Ειρήνη Παπαδόπουλου, που συμμετέχει στο πρόγραμμα, τραγούδησαν το κλασικό τραγούδι γενεθλίων, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

View this post on Instagram

Happy birthday my love!✨✨✨

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

«Απόψε έχει γενέθλια ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο που κατάπιε προβολέα τη μέρα που γεννήθηκε», έγραψε στο Instagram ο παρουσιαστής.

Έκπληξη στον Σάκη Ρουβά επιφύλασσαν και οι συνεργάτες του από τη δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Η δική τους τούρτα αποτελούταν από μία μεγάλη που έγραφε «You are a star» και από πέντε μικρότερες, όπου η καθεμία είχε από ένα γράμμα του ονόματος «Sakis».

Στο «Estate» παρευρέθηκαν ακόμη ο Πάνος Μουζουράκης με τον Κωστή Μαραβέγια, συμπληρώνοντας την ανδρική τριάδα από τους coaches του «The Voice».

Ο Κωστής Μαραβέγιας εύχεται στον Σάκη Ρουβά:

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Σάκης Ρουβάς είχε κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν, αναρτώντας στα κοινωνικά δίκτυα την «πρώτη του φωτογράφηση», όπως ανέφερε, δηλαδή μία τρυφερή φωτογραφία από τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Ο Σάκης Ρουβάς μαγνητίζει
με το νέο τραγούδι «Εγώ Στα Έλεγα»

Σάκης Ρουβάς - Sakis Rouvas - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας