«Λέγεται καρδιά», τραγουδά ο Σάκης Αρσενίου.

Την καρδιά έχει βάλει στόχο ο Σάκης Αρσενίου με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Λέγεται Καρδιά».

Ο χειμώνας του 2018 τον βρίσκει να συνεχίζει τη δισκογραφική πορεία του με μία νέα κυκλοφορία, μετά το «Σε Θέλω Λέμε», τo επίσημο video clip του οποίου έχει ξεπεράσει τις 900.000 προβολές στο YouTube.

Το καινούριο τραγούδι του έχει τον τίτλο – ατάκα «Λέγεται Καρδιά» και είναι μία δυναμική μπαλάντα που ερμηνεύει μοναδικά ο Σάκης Αρσενίου. Ένα τραγούδι που θα… «σπάσει» καρδιές.

Λέγεταιοκαρδιά, λέγεται καρδιά
Κάτι που δεν έχεις στο κορμί σου τελικά
Λέγεταιοκαρδιά, πάλι σε ζητά
Κι ας το ξέρω πως μ’ έχεις ξεχάσει τώρα πια

Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Ιορδάνης Παύλου και τους στίχους αντίστοιχα έχει δώσει ο Πάνος Ανδριτσάκης. Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Το νέο single του Σάκη Αρσενίου με τίτλο «Λέγεται Καρδιά» συνοδεύεται από ένα μοναδικό video clip που έχει σκηνοθετήσει με μαεστρία ο έμπειρος Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, συνδυάζοντας εξαιρετικές εικόνες.

Κυκλοφορεί επίσημα από τη Heaven Music.

Το προηγούμενο διάστημα, ο Σάκης Αρσενίου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο «Frangelico», το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά και τη Βασιλική Νταντά έδωσαν τους δικούς τους κεφάτους ρυθμούς στους φίλους των δυνατών βραδινών αποδράσεων.

 

Αφήστε το σχόλιό σας