Ο Σάκης Αρσενίου επιστρέφει.

Την καρδιά έχει βάλει στόχο ο Σάκης Αρσενίου με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Λέγεται Καρδιά».

Ο χειμώνας του 2018 τον βρίσκει να συνεχίζει τη δισκογραφική πορεία του με μία νέα κυκλοφορία, μετά το «Σε Θέλω Λέμε», τo επίσημο video clip του οποίου, σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη, πλησιάζει τις 900.000 προβολές στο YouTube.

Το καινούριο τραγούδι του έχει τον τίτλο – ατάκα «Λέγεται Καρδιά» και είναι μία δυναμική μπαλάντα που ερμηνεύει μοναδικά ο Σάκης Αρσενίου. Ένα τραγούδι που θα… «σπάσει» καρδιές.

Λέγεται καρδιά, λέγεται0καρδιά
Κάτι που δεν έχεις στο κορμί σου τελικά

Τη μουσική του «Λέγεται Καρδιά» έχει γράψει ο Ιορδάνης Παύλου και τους στίχους αντίστοιχα έχει δώσει ο Πάνος Ανδριτσάκης. Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Το προηγούμενο διάστημα, ο Σάκης Αρσενίου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο «Frangelico», το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά και τη Βασιλική Νταντά έδωσαν τους δικούς τους κεφάτους ρυθμούς στους φίλους των δυνατών βραδινών αποδράσεων.

Το νέο single του Σάκη Αρσενίου με τίτλο «Λέγεται Καρδιά» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση ανά επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες της Ελλάδας από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Κυκλοφορεί επίσημα από τη Heaven Music τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας