Ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Πάνος Κιάμος τραγούδησαν μαζί επί σκηνής.

Πριν λίγες ημέρες, ο εκρηκτικός Γιώργος Σαμπάνης διασκέδασε με την παρέα του στο «Club 22».

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιός έδωσε το πιο θερμό του χειροκρότημα στον εξαιρετικό Αντύπα και φυσικά δεν αρνήθηκε την πρόταση του καλού του φίλου και συνεργάτη Πάνου Κιάμου να τραγουδήσουν μαζί επί σκηνής, καθώς μαζί έχουν δημιουργήσει αρκετές επιτυχίες, όπως το ολοκαίνουριο «Αλλού Εσύ» και τα «Απωθημένο», «Από Αστέρι Σε Αστέρι», «Δε Θέλω Επαφή», «Δε Μου Περνάς», «Πώς Θα Τη Βγάλω», «Δε Γυρνάω Σελίδα», «Πόσο Λίγο Μ’ Αγαπάς».

Η χημεία τους ήταν εμφανής με το κοινό να τραγουδά ασταμάτητα μαζί τους!

Sold out βραδιές με το κέφι να ξεχειλίζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πρωταγωνιστούν κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο «Club 22».

Είναι αυτός ο μαγικός συνδυασμός του καταξιωμένου Πάνου Κιάμου με τον διαχρονικό Αντύπα που κάνει τη διαφορά στη νυχτερινή Αθήνα και αποτελεί πόλο έλξης για πλήθος κόσμου αλλά και αγαπημένους φίλους και συναδέλφους!.

Το επιτυχημένο πρόγραμμα του «Club 22» και τις μοναδικές επιτυχίες του Πάνου Κιάμου και του Αντύπα επέλεξε για την διασκέδαση του και ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης σε μια από τις σπάνιες εξόδους του.

Ο Πάνος Κιάμος και Αντύπας σε μία σπουδαία συνάντηση στο «Club 22» κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο για διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών.

Συμμετέχει ο Βo και μας παρασύρει στους δικούς του ξέφρενους ρυθμούς. Μαζί του είναι η Γεωργία Βρανά και ο Dj Vox. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν ο ταλαντούχος Πρόδρομος, οι Dinamis και η Χριστίνα Ζιώγα.

Αφήστε το σχόλιό σας