Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική «Σ’ Αγάπησα»: Ολοκαίνουργιος Στέλιος Ρόκκος

«Σ’ Αγάπησα»: Ολοκαίνουργιος Στέλιος Ρόκκος

-

Δες και αυτά

Με νέο τραγούδι επανέρχεται ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει δισκογραφικά με μία τρυφερή μπαλάντα με τίτλο «Σ’ Αγάπησα» και μας βάζει σε άκρως ερωτική διάθεση.

Πρόσφατα, ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός παρουσιάσει ένα remake της επιτυχίας του «Όσο Έχω Εσένα», το οποίο «ντύνει» μουσικά την ομότιτλη καθημερινή τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ.

Μία uptempo επανεκτέλεση, με σύγχρονο και «φρέσκο» ήχο, σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Παράλληλα, 19 χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία τους, ο Στέλιος Ρόκκος συναντά ξανά τον Σάκη Ρουβά και ετοιμάζονται για την πρεμιέρα των εμφανίσεών τους, στις 2 Νοεμβρίου στο «FIX» της Θεσσαλονίκης.

Σ’ αγάπησα μια φορά, μα η ψυχή μου αντέχει κι άλλη

Νωρίτερα, ο Στέλιος Ρόκκος θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Σ’ Αγάπησα», στο οποίο υπογράφει ο ίδιος τη μουσική και τους στίχους του.

Το «Σ’ Αγάπησα», μία ακόμα αισθαντική ερμηνεία του Στέλιου Ρόκκου, αποτελεί προπομπό για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει ο αγαπημένος καλλιτέχνης και σίγουρα θα αγαπηθεί τόσο πολύ, που… «πιο πολύ δεν έχει».

Το νέο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου με τίτλο «Σ’ Αγάπησα» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση ανά επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Κυκλοφορεί επίσημα τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου από την Panik Platinum.

Αφήστε το σχόλιό σας