Το καινούριο track του RSN αποκαλύπτεται.

Ο RSN παρουσιάζει το «Lucky Old You», το πρώτο single στο πλαίσιο του νέου άλμπουμ του με γενικό τίτλο «Analog Memories».

Η φυσιογνωμία του μουσικού έχει σμιλευτεί από τους πειραματισμούς με rare groove funk, soul και hip hop ήχους. Κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής σταδιοδρομίας του ο RSN έχει πραγματοποιήσει διεθνή περιοδεία με το Βρετανικό τρίο της electronic – soul μουσικής, Belleruche, σε συμπλήρωμα με τις συνεχείς προσωπικές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

Ως μέλος ενός ανεξάρτητου πολιτιστικού κινήματος με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Άρη Χατζηστεφάνου ο RSN δημιούργησε το soundtrack του ντοκιμαντέρ «Debtocracy», μίας παραγωγής που έδειξε στο φακό τις αιτίες και τις ευθύνες για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Κατά καιρούς συνθέτει μουσική για τηλεοπτικές διαφημίσεις και τρίτα ντοκιμαντέρ, με αξιοσημείωτη εργασία το σποτ για την οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου».

Ο προάγγελος του νέου δίσκου του RSN είναι ένα μελωδικό κομμάτι με τίτλο «Lucky Old You». Συμμετέχει φωνητικά η Kathrin deBoer, η οποία ανήκει μεταξύ άλλων στην ομάδα των Belleruche.

Το άλμπουμ «Analog Memories» πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο από τη Minos EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας